Το gossip-tv στo Kick Off Party by MAD VMA 2024! Οι επώνυμες παρουσίες & η Silia Kapsis!
Gossip Specials

Το gossip-tv στo Kick Off Party by MAD VMA 2024! Οι επώνυμες παρουσίες & η Silia Kapsis!

Ένα κεφάτο πάρτι έγινε απόψε το βράδυ (15/5) στο Island και συγκεκριμένα το Kick Off Party by MAD VMA 2024 που για ακόμα μία χρονιά θα συγκεντρώσει επί σκηνής μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της εγχώριας μουσικής σκηνής! 

Φυσικά οικοδεσπότης του event η ψυχή των MAD VMA, ο Θέμης Γεωργαντάς ο οποίος ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να ψηφίσουν για τα βραβεία και πού αυτά πιστεύουν πως πρέπει να πάνε.

Silia Kapsis: Ο πατέρας της αποκαλύπτει: Με ανάγκασαν να φύγω από τη ζωή της...

f0d19db1-ac2e-4c81-9983-c64144e20c96.jpg

Όμως δεν κατάφερε να κρύψει μία από τις πιο όμορφες στιγμές που θα ζήσουμε στη μεγάλη βραδιά των Mad VMA, όπως είναι ότι η Έλενα Παπαρίζου φέτος θα λάβει τιμητικό βραβείο για την προσφορά της στη μουσική της χώρας μας.

Όπως κάθε χρόνο, η μεγάλη βραδιά θα προβληθεί, και φέτος από το Mega.

Στο Kick Off Party by MAD VMA 2024 οι προσκεκλημένοι, μετά την ψηφοφορία τους για το πού πρέπει να πάνε τα βραβεία φέτος, απόλαυσαν μία κεφάτη βραδιά την οποία «έντυσαν» με τις μουσικές τους από τα dexx ο Αντώνης Δημητριάδης και η Έλενα Κώνστα.

Φυσικά ήταν πολλές οι επώνυμες παρουσίες της βραδιάς. Μεταξύ άλλων ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα, ο Mc Daddy ενώ ξεχώρισε η παρουσία της Silia Kapsis στην πρώτη εμφάνισή της μετά το act της στη σκηνή της Eurovision το περασμένο Σάββατο (11/5).

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved