Μαριάννα Κιμούλη: Κάθε φορά που ερχόμασταν σε ρήξη με τους γονείς μου, υπήρχε μια κρυφή χαρά...
Media

Μαριάννα Κιμούλη: Κάθε φορά που ερχόμασταν σε ρήξη με τους γονείς μου, υπήρχε μια κρυφή χαρά...

 

H Μαριάννα Κιμούλη η οποία υποδύεται την Μαρίκα στις Ψυχοκόρες μίλησε στην εκπομπή, The 2Night Show για τους γονείς της, Μαρία Δαμανάκη και Γιώργο Κιμούλη.

Αρχικά ανέφερε: «Προσπαθώ να συνηθίσω την αναγνωρισιμότητα μετά τις Ψυχοκόρες. Ήμουν πάντα ντροπαλή, εσωστρεφής περισσότερο. Εμένα με προστάτευσαν πάρα πολύ οι γονείς μου από τα φώτα, αλλά δεν προσαρμόστηκα ποτέ. Μου αρέσει να εκτίθεμαι μέσω της δουλειάς μου. Μιλάω πολύ, αντιδράω πολύ. Είμαι έντονη σαν χαρακτήρας, ειδικά στους κοντινούς μου ανθρώπους.»

marianna-kimouli-goneis.jpg

Και πρόσθεσε: «Είναι τελείως διαφορετική η εικόνα που έχω εγώ για τη μητέρα μου από τη δημόσια εικόνα της. Ήμουν πολύ αντιδραστική σαν παιδί και έκανα πάντα του κεφαλιού μου, περισσότερο διαφωνούσα με τους γονείς μου, παρά συμφωνούσα. Άργησα να το καταλάβω, αλλά συνειδητοποίησα πως κάθε φορά που διαφωνούσα έντονα μαζί τους και ερχόμασταν σε ρήξη, υπήρχε μία κρυφή χαρά μέσα τους. Σαν να γιορτάζουν την αυτονομία μου με έναν τρόπο. Πάντα ήθελαν να είμαι αυτόνομη, να έχω την άποψή μου».

Ψυχοκόρες: Η Μάγια βεβαιώνεται για τη σχέση Παύλου - Βασιλικής & βάζει μπροστά το σχέδιο εκδίκησης

Όταν είπε στον πατέρα της ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική: « είχε ενστάσεις, αλλά δεν μου έχει πει τίποτα μέχρι σήμερα. Πάντα μου έλεγε η ζωή σου είναι η ζωή σου, θα κάνεις ό,τι θέλεις εσύ. Δεν με αντιμετώπισε ποτέ κτητικά».

Διαβάστε επίσης:

Ψυχοκόρες: Η Βασιλική στην εξορία! Χάνει το μωρό της από τα βασανιστήρια

Ψυχοκόρες: Η Νέλλα βρίσκει το φάρμακο στο δωμάτιο της Αρχοντούλας και καταλαβαίνει τα πάντα

Ψυχοκόρες: Ανατροπή με τη Φρόσω – Χάνει τα λογικά της; Τι συμβαίνει με το μωρό της;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved