Τσούλης: Όταν ανακοινώθηκε ότι η Ελένη δεν θα συνεχίσει στο MEGA, ήταν η πρώτη φορά που...
Media

Τσούλης: Όταν ανακοινώθηκε ότι η Ελένη δεν θα συνεχίσει στο MEGA, ήταν η πρώτη φορά που...

O Γιώργος Τσούλης μίλησε στο Breakfast@Star για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και την απόφασή της να αποχωρήσει από το Mega.

«Είμαι καλά μέσα μου, αν και υπάρχει πολλή πίεση και άγχος στη δουλειά. Δεν είμαι αχάριστος όμως, γιατί σε γενικές γραμμές πηγαίνουν όλα πολύ καλά», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσούλης.

Και πρόσθεσε: «Είμαι 3 χρόνια δίπλα στην Ελένη, πλέον επικοινωνούμε με τα μάτια, γιατί ξέρω τι ζητάει. Μοιάζουμε στον τρόπο που διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις. Έχω πάρει πάρα πολλά από εκείνη, είναι ένας δίκαιος άνθρωπος στη δουλειά του. Δύσκολες στιγμές δεν νομίζω ότι υπήρξαν ποτέ».

Τσούλης για Μενεγάκη: «Είναι μια απόφαση που την έχει πάρει για κάποιους λόγους»

tsoulis-menegaki21.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν ανακοινώθηκε ότι η Ελένη δεν θα συνεχίσει στο MEGA, ήταν η πρώτη φορά που είχα γυρίσει νωρίς στο σπίτι και έβαζα το παιδί για ύπνο. Το τηλέφωνο δεν σταματούσε να χτυπάει, έβλεπα κλήσεις από δημοσιογράφους και νόμιζα ότι έκανα κάτι εγώ».

menegaki-tsoulis.jpg

Και κατέληξε λέγοντας: «Τρόμαξα, δεν μου είχε ξανατύχει αυτό το πράγμα όσα χρόνια είμαι στην τηλεόραση. Μετά με πήρε η διευθύντρια της εταιρείας μου, το σήκωσα γιατί φοβήθηκα, και μου είπε για τα δημοσιεύματα».

Η Ελένη Μενεγάκη με ατημέλητο λουκ - Το νέο καρέ που ανέβασε από τις πασχαλινές της διακοπές

«Σοβαρά τώρα;»: Η νέα φωτό της Μενεγάκη στο Instagram! Ποζάρει με natural μακιγιάζ & λευκό lingerie

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτο φώτο από τις διακοπές της - Ποζάρει με φούξια μπικίνι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved