Δημήτρης Σταρόβας: Το ιδιόχειρο σημείωμά του μέσα από το νοσοκομείο & η συγκίνηση
8097892
Showbiz

Δημήτρης Σταρόβας: Το ιδιόχειρο σημείωμά του μέσα από το νοσοκομείο & η συγκίνηση

Στο Τζάνειο νοσηλεύεται ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό.

Η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη είναι συνεχώς στο πλευρό του.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας επισκέφτηκε τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο και έδειξε στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα το ιδιόχειρο σημείωμα του τραγουδιστή.

starovas-stathaki2.jpg

Ο Δημήτρης Σταρόβας σχεδίασε το κλειδί του Σολ και έγραψε πάνω τα ονόματα του ίδιου και της συντρόφου του.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε ότι ο Δημήτρης «είναι τυχερός που έχει αυτόν τον άγγελο δίπλα του, Άννα Σταθάκη, που είναι κολώνα».

gountaras.jpg

«Ειπώθηκε μια αθλιότητα στον αέρα, τη στιγμή που ο Δημήτρης έδινε μια μάχη και αυτά δεν πρέπει να ακούγονται. Πρέπει ορισμένα πράγματα να μην λέγονται, είτε ισχύουν, είτε όχι. Όταν κάποιος δίνει τη μάχη του, δεν πρέπει να λέγονται αθλιότητες στον αέρα. Η Άννα είναι ενοχλημένη, αλλά το μυαλο της, η καρδιά της και η ψυχή της είναι στον Δημήτρη», ανέφερε ο Γρηγόρης για την αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα.

Και πρόσθεσε: «Ο Δημήτρης αντιλαμβάνεται, καταλαβαίνει, αισθάνεται τα πάντα. Ο γιος μου ο Οδυσσέας, μου λέει φεύγοντας “ρε μπαμπά μια χαρά είναι ο Σταρόβας”. Συγκινούμαι, πήγα σπίτι και μου λέει ο μικρός, “ο κ. Σταρόβας είναι καλά;”. Θέλει υπομονή. Τον ρώτησα αν πεινάει και κούναγε το κεφάλι. Κάναμε πολύ πλάκα».

«Από τύχη βρέθηκε η Άννα εκεί για ένα δεκάλεπτο, στο σπίτι, είχε την αντίληψη να το καταλάβει αυτό που συνέβαινε. Ο Δημήτρης πήγε στο ασθενοφόρο περπατώντας, δεν λιποθύμησε, τίποτα», τόνισε συγκινημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Διαβάστε επίσης:

Κόκλας για Σταρόβα: «Αιφνιδιάστηκα, είναι σοκ για όλους μας»

Δημήτρης Σταρόβας: Είχε μια ήρεμη νύχτα! Έχει πίεση και λίγο πυρετό!

Αρναούτογλου για Σταρόβα: Με πληγώνει! Είναι αδελφός μου, δεν μπορώ να το διαχειριστώ!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved