Κάννες 2024 - Γιώργος Λάνθιμος: «Δουλεύω περισσότερο με το ένστικτο»

Η Hong Chau, ο Willem Dafoe, η Emma Stone και ο Γιώργος Λάνθιμος στο Φεστιβάλ Καννών για την πρεμιέρα της ταινίας "Kinds Of Kindness" 

(Photo by Marc Piasecki/FilmMagic)
Showbiz

Κάννες 2024 - Γιώργος Λάνθιμος: «Δουλεύω περισσότερο με το ένστικτο»

Κάννες 2024 - Γιώργος Λάνθιμος: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το 77ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες και τα πιο λαμπερά πρόσωπα περπάτησαν στο κόκκινο χαλί που έχει στρωθεί στα περίφημα σκαλιά του Palais des Fetstivals.

Το φεστιβάλ που φέτος διεξάγεται από τις 14 μέχρι και τις 25 Μαΐου στη νότια Γαλλία αποτελεί Νο1 επιλογή για μία απόδραση αυτή την περίοδο και αρκετοί έχουν σπεύσει ήδη ενώ οι αφίξεις δε σταματούν.

Κάννες 2024: Οι ξέφρενοι χοροί της Καγιά και της Σωτηροπούλου σε party & οι εκρηκτικές εμφανίσεις

96th Annual Oscars - Red Carpet

O Γιώργος Λάνθιμος και η Emma Stone στο κόκκινο χαλί! (Photo by Michael Buckner/Variety via Getty Images)

Ανάμεσα στα πρόσωπα και ο Γιώργος Λάνθιμος ο οποίος βρίσκεται στις Κάννες με αφορμή τη νέα του ταινία, «Ιστορίες Καλοσύνης» («Kind of Kindness»), που έκανε επίσημη πρεμιέρα χθες (17/5) στο 77ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

«Δεν έχω πρόθεση να κάνω μικρές ή μεγάλες ταινίες, περισσότερο μ’ ενδιαφέρει να μπορώ να υλοποιήσω κάθε φορά αυτό που έχω στο μυαλό μου. Αυτή η ταινία είναι μικρότερη από το “Poor Things”, η επόμενη μπορεί να είναι πιο μικρή ή αν είναι πιο μεγάλη θα προσπαθήσω να βρω τρόπο να την κάνω. Θέλω να έχω δημιουργική ελευθερία και να δουλεύω με ανθρώπους που εμπιστεύομαι» ανέφερε ο Γιώργος Λάνθιμος στη σημερινή συνέντευξη τύπου.

Αυτή είναι η τέταρτη συμμετοχή του στο Φεστιβάλ των Καννών – μετά τον «Κυνόδοντα» (2009), τον «Αστακό» (2015) και τη «Θυσία του ιερού ελαφιού» (2017.

https://www.instagram.com/p/C7G0c3agyeS/

Ο κορυφαίος Έλληνας δημιουργός επιστρέφει με ένα «τρίπτυχο παραμύθι» που περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές ιστορίες εξουσίας, κανιβαλισμού και κάθαρσης. Οι ιστορίες της ταινίας αφορούν έναν άνδρα – φερέφωνο του αφεντικού του, ο οποίος προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή επέστρεψε η εξαφανισμένη σύζυγός του και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που προορίζεται να γίνει πνευματικός ηγέτης. Το σενάριο συνυπογράφει ο Γιώργος Λάνθιμος με τον Ευθύμη Φιλίππου, ενώ η ταινία αναμένεται να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 30 Μαΐου.

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών η Μενεγάκη της Κύπρου

Κάννες 2024: Όλες οι εντυπωσιακές εμφανίσεις δια χειρός Celia Kritharioti στο κόκκινο χαλί

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved