Ανέβηκαν οι τόνοι για Χρηστίδου - Συρίγο: «Μη φωνάζεις ψυχούλα μου... Ψύχραιμα»
Media

Ανέβηκαν οι τόνοι για Χρηστίδου - Συρίγο: «Μη φωνάζεις ψυχούλα μου... Ψύχραιμα»

Οι νέες δηλώσεις του Θανάση Αλευρά σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για την παρουσίαση της Eurovision 2024 έφεραν τα... πάνω κάτω στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι. 

Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής 19/05, σημειώθηκε ένταση στο πάνελ της εκπομπής και κυρίως ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και στον Νίκο Συρίγο.

Ενοχλημένη η Χρηστίδου με τα «πυρά» Χατζησοφιά εναντίον Καγιά: «Με σοκάρει πάρα πολύ...»

«Εγώ συμφωνώ στο ότι κανείς δεν μπορεί να λέει τον άλλο ηλίθιο, επειδή δεν του αρέσει, ας πούμε, το χιούμορ του. Όμως δεν μπορούμε επίσης να πούμε ότι ήταν μία πετυχημένη μετάδοση και αυτό είναι αντικειμενικό», δήλωσε αρχικά ο Παύλος Σταματόπουλος.

Photo-by-Athanasios-Alevras-on-March-08-2024.-May-be-an-image-of-1-person-television-newsroom-and-text..jpg

«Δεν είναι αντικειμενικό, παιδιά, αυτό σου λέει. Σε κάποιους αρέσαμε και σε κάποιους δεν αρέσαμε. Τι να κάνουμε τώρα; Εσύ θεωρείς ότι οι δημοσιογράφοι που σχολιάζουν στην ελληνική τηλεόραση εκπροσωπούν όλο τον ελληνικό λαό;», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Μου άρεσε που ο Θανάσης βγήκε και απάντησε, γιατί ακούστηκε πάρα πολύ μέσα στη βδομάδα ότι έσκυψε το κεφάλι», τόνισε η παρουσιάστρια της εκπομπής.

KALOUTA-ALEVRAS.jpg

«Εγώ έχω μία βασική διαφορά μέσα μου. Έχει σχέση αυτή η τοποθέτηση για το ζήτημα της παρουσίασής τους με τον τρόπο που αντέδρασε ο Ζερόμ; Η αλαζονική στάση του Ζερόμ έχει πολύ μεγάλη διαφορά με τη στάση του Θανάση», είπε ο Νίκος Συρίγος, ανεβάζοντας τους τόνους.

«Πρέπει εμείς να συμφωνούμε σε αυτό που λες; Μα γίνεσαι, τρελός! Είναι υποκειμενικό, ψυχούλα μου, τι να κάνουμε τώρα; Ψύχραιμα. Μη φωνάζεις», απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Χρηστίδου: Η στήριξη στην Πετρογιάννη & εναντίον του Λιάγκα: «Ένιωσα αμήχανα, άσχημα για το κορίτσι»

Ξεσπά ο Νίκος Συρίγος για την Eurovision: «Αυτό που κάνει ο Ζερόμ είναι αγενές και αλαζονικό»

Νέγκα για Αλευρά – Καλούτα: «Ήταν πολύ βαρύ και έξω από τα νερά τους η Eurovision»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved