Showbiz

Ενοχλημένη η Χρηστίδου με τα «πυρά» Χατζησοφιά εναντίον Καγιά: «Με σοκάρει πάρα πολύ...»

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχλησή της όταν αναφέρθηκε στην πρόσφατη ανάρτηση της Άννας Χατζησοφιά που αφορούσε στη Βίκυ Καγιά και στην υποψηφιότητα της τελευταίας στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας για τη συμμετοχή της στην ταινία «Πολύδροσο».

Η παρουσιάστρια λοιπόν θέλησε να αναφερθεί σε αυτή την ανάρτηση και σχολίασε σχετικά: «Με σοκάρει πάρα πολύ αυτή η ανάρτηση και χωρίς να έχει δει την ταινία».

Κάννες 2024: Οι ξέφρενοι χοροί της Καγιά και της Σωτηροπούλου σε party & οι εκρηκτικές εμφανίσεις

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Το θεωρώ τρομερή προκατάληψη και απίστευτα στεγανά. Καταλαβαίνω ότι η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη είναι τεράστια ηθοποιός και έχει αποδείξει το ταλέντο της».

Η Σίσσυ Χρηστίδου κατέληξε λέγοντας: «Βλέποντας τα πλάνα από τη Βίκυ Καγιά θέλεις να δεις πώς έχει αποδώσει όλο αυτό αλλά αν δεν το έχεις δει όποια κι αν είναι η θέση και ο ρόλος σου μπορείς να αξιολογήσεις το αν αξίζει να βρίσκεται στην κατηγορία αυτή; Εκεί έχουμε φτάσει;».

Να θυμίσουμε ότι η Άννα Χατζησοφιά ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο facebook το σχόλιό της για την υποψηφιότητα Καγιά γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Πόσα θέλετε συνάδελφοι εκεί στην Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου για να μας τρελάνετε; Υποψήφιες για το βραβείο α γυναικείου ρόλου και η Καρυοφιλιά Καραμπέτη και η Βίκυ Καγιά;»

Το συγκεκριμένο σχόλιο ήταν και η αφορμή για να αναφερθεί η Σίσσυ Χρηστίδου στο όλο θέμα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved