Ξέσπασε ο Λιάγκας: Κάποιοι είπαν ότι βγήκα να αποκαλύψω έναν χωρισμό... Να σταματήσει η βλακεία!
Media

Ξέσπασε ο Λιάγκας: Κάποιοι είπαν ότι βγήκα να αποκαλύψω έναν χωρισμό... Να σταματήσει η βλακεία!

O Γιώργος Λιάγκας επανήλθε στον αέρα του Πρωινού στη σχέση του Δημήτρη Σταρόβα με την  Άννα Σταθάκη και ξέσπασε κατά εκείνων που σχολίασαν τις δηλώσεις του αρνητικά.

Αρχικά ανέφερε: «Να σταματήσει όλη αυτή η βλακεία που έχει δείρει το σύμπαν. Προσέξτε να δείτε, αν θέλετε να πλήξετε έναν άνθρωπο, να τον πλήττετε πραγματικά με ουσιαστικά επιχειρήματα. Όποιος νοήμων άνθρωπος, με στοιχειώδη μυαλό, έβλεπε την αναφορά μου την προηγούμενη βδομάδα ήταν μια πολύ αγαπησιάρικη αναφορά.»!

Και πρόσθεσε: «Δεν υπήρχε καμία αιχμή, ούτε καμία αποκάλυψη για κρίση. Αν μπείτε στα sites θα δείτε ότι ο ίδιος ο φίλος μου ο Δημήτρης Σταρόβας το είχε πει, νόμιζα ότι δεν το είχε πει, ότι είχε περάσει μια κρίση με την Άννα.»

Λιάγκας για τη σχέση Σταρόβα - Σταθάκη:Το λέω για πρώτη φορά,μου το είχε εκμυστηρευτεί ο Δημήτρης...

liagkas-3.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Είχαν περάσει μια κρίση, όπως όλες οι σχέσεις οι ανθρώπινες και είπα πόσο του στέκεται και είναι δίπλα του. Και βγήκαν κάποιοι να πουν ότι βγήκα να αποκαλύψω έναν χωρισμό… από το μυαλό τους! Είμαι σίγουρος ότι τους οδήγησε η κακία τους και όχι η λογική τους, γιατί αν το έβλεπαν δεν θα έκαναν το σχόλιο αυτό. Απορώ γιατί οι άνθρωποι αυτοί είναι του χώρου, είναι έξυπνοι. Όλοι πρέπει να κάνουμε κριτική είναι δουλειά μας, είμαστε δημοσιογράφοι και εγώ αυτό κάνω από εδώ. Άλλο η κριτική και άλλο να βγάζω κακία για να λύσω προσωπικούς λογαριασμούς και ζήλιες.

Είναι λάθος, μην το κάνετε αυτό. Με αγάπη σας το λέω, κύριοι συνάδελφοι»!

Λιάγκας: Η απάντηση στην Αντωνίου για τον Σταρόβα: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»

Αντωνίου:Κύριε Λιάγκα ανεπίκαιρο να σχολιάζεται κάτι τέτοιο, ενώ ο Σταρόβας είναι στο νοσοκομείο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved