Βάνα Μπάρμπα: «Στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες»
Showbiz

Βάνα Μπάρμπα: «Στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες»

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την ζωή της, τον έρωτα αλλά αποκάλυψε πως είναι η υγεία της μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην Eurovision τονίζοντας: «Η φετινή Eurovision μου άρεσε, το επίπεδο ήταν πολύ κάλο. παλιά ήταν ανούσια. Η ελληνική συμμέτοχη στη Eurovision ήταν λίγο “ορφανή”».

Για τον έρωτα, το χρήμα και την σχέση της με τον χρόνο ανέφερε πως, «Δεν θυμάμαι σε ποιά σειρά πήρα τα περισσότερα χρήματα, με το χρήμα δεν έχω καλή σχέση, είμαι πολύ σπάταλη. Προσπαθώ να κάνω φίλο τον χρόνο άλλα δεν μπορώ. Ο έρωτας είναι έρωτας γιατί δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα, είναι φευγαλέος. Δεν θεωρώ ότι είμαι ικανή να στηρίξω ένα γάμο, αγαπώ πολύ την ελευθέρια μου και μάλλον είναι φοβία. Μου λείπει πολύ ένας σύντροφος. Δεν θα ήθελα η κόρη μου να ακολουθήσει καμία συμβουλή από μένα, το παιδί θα κάνει αυτό που θέλει».

Βάνα Μπάρμπα: Ράκος μετά τον θάνατο της μητέρας της – «Δεν μπορώ να μιλήσω…»

vana.jpg

«Πήγα στα Όσκαρ, έχω κρατήσει το φόρεμα και ήταν η πρώτη φορά που έβαλα κραγιόν στη ζωή μου. Είχα καβαλήσει το καλάμι, ήταν όλα εύκολα άλλα ο χρόνος μου έδειξε πως πρέπει να «κατέβω από το άλογο» και να πατήσω στη γη», συμπλήρωσε.

Για την υγεία της η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε πως, «στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες».

Τέλος, για την τηλεόραση και τα επαγγελματικά της δήλωσε: «Μου αρέσουν τα πρωινά, δεν αντέχω όμως την υποκουλτούρα όπως το TV Queen. Ετοιμάζω τις γιορτές αγάπης με τα ιδρύματα αλλά και μία πολύ ωραία δουλειά για το σινεμά».

Βαρύ πένθος για τη Βάνα Μπάρμπα – Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της

Βάνα Μπάρμπα: Τα γενέθλια, η ηλικία και το πάρτι γενεθλίων με την κόρη της, Φαίδρα

Το εντυπωσιακό παλτό της Μπάρμπα, το reunion των Survivors & η έξοδος της εγκυμονούσας Τσαγκρινού

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved