Νέος χωρισμός στην ελληνική showbiz και μόλις επιβεβαιώθηκε!
Showbiz

Νέος χωρισμός στην ελληνική showbiz και μόλις επιβεβαιώθηκε!

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ήταν σε διάσταση τον τελευταίο καιρό και πια χώρισαν οριστικά και την είδηση έδωσε η ίδια η παίκτρια του My Style Rocks! 

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ήταν παντρεμένοι από το 2016, ενώ έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Σχολιάζοντας τη δήλωσή της για το διαφορετικό Πάσχα και γιορτή που πέρασε, η Ζέτα Θεοδωροπούλου ανέφερε στην κάμερα της εκπομπή Super Κατερίνα: «Η δήλωσή μου δηλώνει αυτό που καταλάβατε. Όταν έχεις δώσει τα πάντα, ποτέ κανένας δεν πρέπει να μετανιώνει. Αν μη τι άλλο νιώθω ευλογημένη και ευγνώμων, δεν παύει να έχω τρία υπέροχα παιδιά, καρπούς πραγματικής αγάπης. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Είμαι στη φάση που κοιτάζω εμένα και τα παιδάκια μου. Εγώ το περιμένω, θα έρθουν και μου το οφείλω και το οφείλω και στα παιδιά μου. Γιατί όταν η μαμά είναι καλά, είναι και τα παιδιά. Δεν υπάρχει αλλαγή.»

Θεοδωροπούλου – Ταχτσίδης: Είναι σε διάσταση το τελευταίο διάστημα - Τι έχει συμβεί;

zeta-taxtsidis.jpg

Και πρόσθεσε: « Ο μπαμπάς θα παραμείνει για πάντα μπαμπάς. Όταν ένα ζευγάρι αλλάζει πορεία ως ζευγάρι, δεν αλλάζει ως γονείς.

zeta-taxtsidis.jpg

Δεν αλλάζει τίποτα. Ό,τι έχω αναρτήσει και δηλώσει (σ.σ για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη) ήταν αληθινό, μέσα από την καρδιά μου και δεν αλλάζει. Αλλάζουν οι συγκυρίες και οι καταστάσεις. Πάντα τον θαύμαζα, τον αγαπούσα, τον αγαπάω ως πατέρα των παιδιών μου. Δεν είναι θέμα δεύτερης ευκαιρίας, γιατί από ένα σημείο και έπειτα καταντάει μοτίβο. Είμαι άνθρωπος που κοιτάει μπροστά.»

Δείτε όσα είπε παρακάτω στην εκπομπή, Super Κατερίνα

Διαβάστε επίσης:

Ζέτα Θεοδωροπούλου – Ταχτσίδη: Το My Style Rocks & η επιθυμία να αποκτήσει τέταρτο παιδί

My Style Rocks: H έντονη διαφωνία και τα δάκρυα της Ζέτας Θεοδωροπούλου-«Δεν ήθελα να μου συμβεί»

Θεοδωροπούλου –Ταχτσίδης: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές τους στη Σαντορίνη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved