The 2Night Show: Δύο λαμπερές καλεσμένες έρχονται πιο αποκαλυπτικές από ποτέ
Media

The 2Night Show: Δύο λαμπερές καλεσμένες έρχονται πιο αποκαλυπτικές από ποτέ

Απόψε, Δευτέρα 20 Μαΐου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» την Ιωάννα Μαλέσκου.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μιλάει για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο γάμος και η μητρότητα. Δηλώνει πως έκλεισε τους επαγγελματικούς κύκλους που ήθελε, και επανήλθε τηλεοπτικά με ένα πρόγραμμα, που δεν είναι τόσο απαιτητικό χρονικά. Πώς βίωσε την εγκυμοσύνη και τη γέννα της; Πόσο την επηρέαζαν τα αρνητικά σχόλια που άκουγε; Δέχεται εύκολα μια «συγνώμη»; Τέλος, μιλάει για το «TV Queen» και τη διάθεσή της να θέλει να δοκιμαστεί σε καινούργια πράγματα.

THE-2NIGHT-SHOW_IWANNA-MALESKOY-(2).jpg

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», έρχεται καλεσμένη του Γρηγόρη και η Λένα Ζευγαρά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, φανερά ανανεωμένη, μιλάει για τα καινούργια της επαγγελματικά βήματα και δηλώνει δοσμένη στη δουλειά της. Γιατί θέλει να παίρνει σε όλα δέκα; Είναι αυστηρή με τον εαυτό της; Γιατί θεωρεί ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των γυναικών; Πώς νιώθει όταν τη φλερτάρουν; Τέλος, μιλάει για τη συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τραγουδάει live στο στούντιο τις καινούργιες της επιτυχίες.

THE-2NIGHT-SHOW_LENA-ZEYGARA-(2).jpg

Για 8η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 24:00 στον ΑΝΤ1.

Δείτε το trailer:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved