Βλάχος – Εξηνταβελώνη: Ταξίδι για δυο στη Ζυρίχη – Ξέγνοιαστες στιγμές για το ζευγάρι
Showbiz

Βλάχος – Εξηνταβελώνη: Ταξίδι για δυο στη Ζυρίχη – Ξέγνοιαστες στιγμές για το ζευγάρι

Ανήκουν στην κατηγορία των ανθρώπων που επιλέγουν να απασχολούν την επικαιρότητα με τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες και όχι με την προσωπική τους ζωή.

Ο λόγος για τον Πάνο Βλάχο και τη Νατάσα Εξηνταβελώνη.

Βλάχος – Εξηνταβελώνη: Σπάνια εμφάνιση για το ζευγάρι! Μετά από μήνες και πάλι μαζί!

Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί, που έχουν χαράξει ο καθένας τη δική του διαδρομή στην υποκριτική, πρόσφατα απόλαυσαν ένα ταξίδι- αστραπή στη Ζυρίχη.

3831b5d5-853855.jpg

Για τον Πάνο Βλάχο η αφορμή αυτού του ταξιδιού ήταν επαγγελματική. Ο δημοφιλής ηθοποιός της νέας γενιάς βρέθηκε στην πολύβουη πόλη της Ελβετίας στο πλαίσιο διήμερου θεατρικού σεμιναρίου

Στην ελβετική πόλη βρέθηκε και η Νατάσα Εξηνταβελώνη, σε μια ανάπαυλα από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς εποχής του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών». Μαζί με καλές της φίλες, η τηλεοπτική Αμαλία Μπουραντά βρήκε τον χρόνο να ξεκουραστεί και να ανανεωθεί.

vlaxos-exintaveloni-(8).jpg

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην πόλη της Ελβετίας, οι δύο ηθοποιοί πέρασαν κοινό χρόνο, κάτι που βέβαια φρόντισαν να μη γίνει αντιληπτό, ενώ για μία ακόμη φορά δεν ανέβασαν κοινές φωτογραφίες στα social media. Οι δυο τους είναι μαζί περίπου ενάμιση χρόνο, με τις κοινές τους εμφανίσεις να είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Πηγή Real

Βλάχος-Εξηνταβελώνη: Απρόσμενος χωρισμός για το ζευγάρι μετά από έναν χρόνο σχέσης!

O Πάνος Βλάχος και η Νατάσα Εξηνταβελώνη είναι το νέο ζευγάρι της showbiz - Οι πρώτες κοινές εικόνες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved