Δημήτρης Αλεξανδρής: «Δεν έχω και καμία κάψα τα παιδιά μου να κάνουν αυτή τη δουλειά»
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Showbiz

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Δεν έχω και καμία κάψα τα παιδιά μου να κάνουν αυτή τη δουλειά»

Για την οικογένειά του αλλά και για το αν σκεφτεί τη ζωή του μακριά από το θέατρο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Δημήτρης Αλεξανδρής.

Εχεις φανταστεί τον εαυτό σου μακριά από το θέατρο;

Ναι, βέβαια. Περνώντας τα χρόνια, πολλές φορές αναρωτιέσαι αν αυτό που κάνεις συνεχίζει να σε ευχαριστεί τόσο πυρηνικά όσο σε ευχαριστούσε. Είναι κάτι που με προβλημάτισε τα προηγούμενα χρόνια, την περίοδο της κρίσης. Αν συνεχίζει να μ’ αρέσει, για ποιους λόγους είναι ακόμα τόσο ζεστό μέσα μου, μήπως θα έπρεπε να ψάξω κάτι άλλο που να με ευχαριστεί, μήπως είναι κάποιο άλλο επάγγελμα, μια άλλη σχέση με τη ζωή, μια άλλη σχέση με έναν τόπο που να μου δώσει χαρά, πληρότητα.

Δημήτρης Αλεξανδρής: Η αγωνία για τα παιδιά του, η σύμπνοια με τη γυναίκα του & η... πεθερά του!

202112011116530.2991_DIMITRIS_ALEKSANDRIS_30112021.jpg

Αρα δεν είσαι από αυτούς που λένε «δεν ζω χωρίς το θέατρο».

Οχι, όχι, με τίποτα. Μακάρι να μπορούσα να έχω και περισσότερες παύσεις. Μακάρι να μπορούσα να σταματήσω για ένα διάστημα γιατί θέλω να ζήσω κάτι άλλο. Δυστυχώς, δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα, αυτή την πολυτέλεια (γέλια).

Οι παύσεις σε τρομάζουν;

Και βέβαια με τρομάζουν. Γιατί υπάρχει και ένα άλλο θέμα σ’ αυτή τη δουλειά. Όσο παίζεις, και ειδικά θέατρο, έχεις μάθει να εκτονώνεις και να μαζεύεις συγκεκριμένη ενέργεια. Όταν σταματάει αυτό, δεν ξέρεις τι να την κάνεις αυτή την ενέργεια. Συσσωρεύεται και μετά θέλει αρκετό χρόνο να επανέλθεις σε μια κανονικότητα.

201911051008400.2859_DIMITRIS_ALEXANDRIS_4112019.jpg

Η οικογένειά σου ήταν θετική με τον δρόμο που διάλεξες; Εσύ με τα δικά σου παιδιά;

Η οικογένειά μου δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο. Δεν έχω και καμία κάψα τα παιδιά μου να κάνουν αυτή τη δουλειά. Έχω την κάψα στα παιδιά μου να αρέσει αυτό που κάνουν και να μην σταματάνε να προσπαθούν γι’ αυτό. Εγώ είχα από τη δική μου οικογένεια αυτή την ελευθερία της επιλογής. Όταν τους είπα ότι θα γίνω ηθοποιός, δεν το πολυπιστέψαν (γέλια). Δεν το περίμεναν. Ήθελα να γίνω πιλότος και δεν τα κατάφερα. Δεν ήταν παιδικό μου όνειρο να γίνω ηθοποιός. Ήρθε πολύ ξαφνικά. Το μόνο που μου έλεγαν είναι να είμαι εργατικός. Αυτό ήταν και είναι ένα πολύ μεγάλο ζήτημά τους. Έρχονται με βλέπουν και τους αρέσει.

Πηγή Αυγή

Προξενιό – Δημήτρης Αλεξανδρής: Δίνει spoiler για τη σχέση του με τη Στάσα

Αλεξανδρής: Οι σκέψεις να αποσυρθεί, το όνειρο αν κερδίσει το τζόκερ και τα δύο επώνυμα αδέλφια του!

Δημήτρης Αλεξανδρής για Προξενιό της Ιουλίας: «Θα συμβούν πολλά... Όπως μπλέκονται τα πράγματα...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved