Good Job Nicky:Ριζική αλλαγή για τον γιο Πάριου-Αλιμπέρτη!Γιατί διέγραψε όλες τις φωτό από το Insta;
Showbiz

Good Job Nicky:Ριζική αλλαγή για τον γιο Πάριου-Αλιμπέρτη!Γιατί διέγραψε όλες τις φωτό από το Insta;

Άλλος άνθρωπος ο Good Job Nicky.

Σε ριζική αλλαγή στην εμφάνισή του προχώρησε ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη ενώ διέγραψε και όλες τις φωτογραφίες του από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Good Job Nicky: Πολλοί ξέρουν τον Γιάννη Πάριο... Εγώ ξέρω τον Γιάννη!

Πρόσφατα ο νεαρός τραγουδιστής έκοψε τα μαλλιά του ενώ σταμάτησε να τα βάφει αφήνοντας να φανεί το φυσικό τους χρώμα. Παράλληλα επισκέπτεται συχνά πλέον το γυμναστήριο με αποτέλεσμα να έχει πραγματικά αλλάξει εντελώς το σώμα του.

Good-Job-Nicky-2.jpg

Την ίδια ώρα όταν ο Νικόλας Βαρθακούρης ρωτήθηκε για τον λόγο που πήρε την απόφαση να διαγράψει όλες τις φωτογραφίες του από τα social απάντησε πως βλέπει τον εαυτό του ως καλλιτέχνη, και όχι ως influencer, τονίζοντας την επιθυμία του να εστιάσει περισσότερο στην τέχνη του παρά στη διαχείριση της δημόσιας εικόνας του μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Δες τη νέα του εικόνα

«Μεγάλωσα σωστά και με αυτοπεποίθηση γιατί με μεγάλωσε η Σοφία και ο Γιάννης και όχι η Αλιμπέρτη και ο Πάριος. Τα πιο πολλά μπράβο μου έχει πει ο εαυτός μου, ούτε η μητέρα μου ούτε ο πατέρας μου. Όλοι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με αυτό που είμαστε. Η γενιά μου χρειάζεται λίγη εσωστρέφεια και παραπάνω συζήτηση με τον εαυτό μας. Η καριέρα στο εξωτερικό δρομολογείται και αυτή τη στιγμή είμαι με το ένα πόδι εκεί», έχει πει ο ίδιος.

Σοφία Αλιμπέρτη: Το πάρτι- έκπληξη για τα γενέθλιά της, το ντουέτο με τον γιο της & η ηλικία

Good Job Nicky για τον μπαμπά του Γιάννη Πάριο: «Έχουμε μια υγιέστατη κόντρα»

Good Job Nicky: Σοκάρει η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που πέρασε - Έχασε 22 κιλά & δεν έτρωγε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved