Κωνσταντίνος Μουσούλης: Το νέο βιβλίο του γιου της Νικολούλη και η στήριξή της περήφανης μαμάς
Showbiz

Κωνσταντίνος Μουσούλης: Το νέο βιβλίο του γιου της Νικολούλη και η στήριξή της περήφανης μαμάς

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης, γιος της Αγγελικής Νικολούλη, χαράζει τη δική του πορεία, ακολουθεί τα βήματα της μητέρας του στη συγγραφή και δείχνει να είναι ένα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν πολύ στο μέλλον.

Έχουμε ασχοληθεί αρκετές φορές μαζί του είτε για τις εκπλήξεις που κάνει στη μητέρα του, είτε για κάποια συνέντευξη που έχει παραχωρήσει όμως τώρα ο λόγος είναι τελείως διαφορετικός. Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο από τις εκδόσεις Καστανιώτη με τίτλο «Το προφίλ της Αν-Μαρί» και η περήφανη μαμά του τον στηρίζει με κάθε τρόπο.

Η Αγγελική Νικολούλη, που είναι πολύ δημοφιλής και στα social media, έκανε repost στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα stand με τα βιβλία του γιου της και απέδειξε για άλλη μια φορά πως εκτός από άψογη επαγγελματίας είναι και μια υπέροχη μαμά που είναι πάντα δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Κωνσταντίνος Μουσούλης για τη μητέρα του, Αγγελική Νικολούλη: Είναι κλασική Ελληνίδα μάνα

IMG_5127.jpg

Θυμίζουμε ότι σε συνέντευξή του στο Στούντιο 4 είχε πει: «Η μητέρα μου είναι κλασική Ελληνίδα μάνα. “Τι έφαγες, ντύσου μη κρυώσεις”. Στη Νέα Υόρκη όταν έμαθα είχαμε συνεργαστεί σε μια υπόθεση και πήρα μια γεύση του πόσο δύσκολο είναι αυτό που κάνει ειδικά στον ψυχολογικό τομέα. Ήταν μια υπόθεση που είχε χάσει τον γιο του και πίστευε ότι ήταν δολοφονία. Αλλά τα στοιχεία που βρήκαμε από την έρευνα που αποδείκνυαν ότι ήταν δολοφονία ήταν ισάξια με του ότι δεν ήταν. Ήταν μια περίπλοκη υπόθεση».

Λίγα λόγια για την υπόθεση του βιβλίου

Η Αν-Μαρί είναι ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας. Ζει στο Λος Άντζελες, την καρδιά της βιομηχανίας του θεάματος. Ονειρεύεται να δραπετεύσει από τη βαρετή καθημερινότητά της και να γίνει διάσημη με τη βοήθεια του διαδικτύου. Έτσι, δημιουργεί ένα προφίλ στο WatchMe, την πλατφόρμα που κυριαρχεί στα κοινωνικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο. Η Αν-Μαρί θα δει το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα όταν τραβά την προσοχή του δημιουργού του WatchMe, ενός μυστηριώδους άντρα ονόματι Ντέιβιντ Γκράαμ. Δεν θα αργήσει όμως να συνειδητοποιήσει ότι όσο η ψηφιακή εικόνα της πλησιάζει την τελειότητα τόσο η πραγματική εικόνα της αλλοιώνεται, με έναν τρόπο που ξεπερνά την ανθρώπινη φαντασία…

Ένα ψυχολογικό θρίλερ για τον ναρκισσισμό, τη ματαιοδοξία και τον εθισμό στα κοινωνικά δίκτυα.

mousoulis.jpg

Διαβάστε επίσης:

Γενέθλια για τη Νικολούλη: Η ηλικία, ο γιος της, Κωνσταντίνος Μουσούλης & το Φως στο Τούνελ

Κωνσταντίνος Μουσούλης: Στα βήματα της μητέρας του, Αγγελικής Νικολούλη! Το καλωσόρισμά της

Κωνσταντίνος Μουσούλης: Αυτός είναι ο γοητευτικός και ταλαντούχος γιος της Αγγελικής Νικολούλη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved