Παγκόσμια Ημέρα Γονέων: Όταν οι επώνυμοι γονείς μιλούν για τα παιδιά τους και… συγκινούν
Showbiz

Παγκόσμια Ημέρα Γονέων: Όταν οι επώνυμοι γονείς μιλούν για τα παιδιά τους και… συγκινούν

Παγκόσμια ημέρα γονέων σήμερα και τιμάται -και επίσημα- η έννοια της γονεϊκότητας και η αξία του να ολοκληρώνει κανείς την ευτυχία του δημιουργώντας μια όμορφη οικογένεια.

Μαμά, μπαμπάς… γονείς που στόχος και σκοπός τους είναι να διατηρήσουν σταθερό και «καθαρό» τον ιερό δεσμό της οικογένειας και μέσα από αυτόν καθημερινά να ανυψώνουν την αξία του να βιώνουν με σεβασμό το θαύμα της γονεϊκής αγάπης, η οποία είναι ικανή να δείχνει το φως μέσα στο σκοτάδι της εποχής.

Ξεχωρίσαμε οκτώ επώνυμους γονείς που σε κάθε συνέντευξή τους όταν αναφέρονται στα παιδιά τους… συγκινούν με τις εξομολογήσεις τους

Πάνος Μουζουράκης

goneis-(2).jpg

«Είναι μια πάρα πολύ όμορφη στιγμή, γέμισε το κενό που ένιωθα στην ψυχή μου τόσο καιρό και ήρθε να πάρει τη θέση της στην καρδιά μου για να επιστρέψω στην οικογένειά μου, από την οποία λείπω από τα 17»

Γιώργος Αγγελόπουλος

1716892890056-726205541-goneis-(2).jpg

«Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την είδα, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα. Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή… Αυτός αποφασίζει. Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, γιατί είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει»

Γιώργος Παπαγεωργίου

goneis-(3).jpg

«Ξέρω ότι θέλω να δοκιμάσω να έχω μια σχέση με την κόρη μου, όπως θα ήθελα να είναι η δική μου σχέση με τον πατέρα μου. Θα προσπαθήσω, μακάρι να τα καταφέρω, να είμαι ένας μπαμπάς που κάποια στιγμή το παιδί μου θα αισθανθεί χαρούμενο για τον τρόπο που έχει μεγαλώσει. Μπορεί να ακούγεται γενικό, αλλά και να το καταφέρεις, πρέπει στ’ αλήθεια να αφήσεις πίσω σου τον εαυτό σου, και είμαι πολύ έτοιμος να το κάνω»

Ετεοκλής Παύλου

1716892904131-747583865-goneis-(3).jpg

«Εμείς οι μπαμπάδες έχουμε πολλές ενοχές, κρύβουμε πολύ τα συναισθήματά μας, τώρα έχει ξεκινήσει και αλλάζει αυτό, φοβόμαστε να κλάψουμε, να στεναχωρηθούμε, να πούμε ότι μας λείπουν τα παιδιά μας γιατί νιώθουμε πιο δυνατοί όταν δεν εκφραζόμαστε. Είναι αρετή και δύναμη να δείχνουμε τις ευαισθησίες μας. Οι άντρες πολλές φορές κλαίμε βουβά ή κρυφά. Εγώ ακόμα και τώρα μπορεί να συγκινηθώ και να μην το πω στην Ελένη. Κοιτάς τη φωτογραφία του παιδιού σου και καταλαβαίνεις τι αξία έχουν όλα αυτά»

Χριστίνα Μπόμπα

goneis-(5).jpg

«Όταν γέννησα για μένα ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία, όπως για κάθε γυναίκα. Άλλαξε όλη μου η ταυτότητα. Εκτός ότι ήρθε όλη αυτή η καταιγιστική αγάπη προς τις μικρές, αγάπησα και τον εαυτό μου περισσότερο. Άκουγα το κορμί μου, δεν πλακώθηκα στις γυμναστικές και στις δίαιτες όταν θήλαζα ή λίγο πιο μετά. Όταν πρωτογέννησα και είχα δύο μωρά στο σπίτι και έπρεπε και ήθελα να τα θηλάσω, δεν κοιμόμουν ποτέ και έκλαιγαν μαζί ταυτόχρονα και δεν ήξερα ποια να θηλάσω πρώτα. Εκεί έχασα εντελώς το μυαλό μου και για δύο μήνες ήμουν σαν ζόμπι. Μεγάλο ρόλο για να βρω ξανά τον εαυτό μου έπαιξε και ο Σάκης, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Εκείνο το διάστημα παραγκωνίστηκε τελείως και παρόλα αυτά ήταν βράχος δίπλα μου»

Μαρία Ηλιάκη

goneis-(4).jpg

«Δεν υπάρχει Οδηγός Του Καλού Γονιού. Υπάρχει, όμως, το ένστικτο και αργότερα η εμπειρία που είναι πολύ σπουδαίος δάσκαλος. Αν έχεις γίνει γονιός για πρώτη φορά προσπάθησε να μην ασκείς μεγάλη πίεση στον εαυτό σου…είναι πολλά αυτά που θα ακούσεις, πολλές οι γνώμες και ακόμη περισσότερες οι συμβουλές. Και να θυμάσαι πως αν νιώσεις ένα βάρος να σε λυγίζει γιατί είναι όλα πρωτόγνωρα και δύσκολα στην αρχή…πάρε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου…κλάψε φώναξε ζητά βοήθεια κ να είσαι πάντα επιεικής με σένα.. Πες «χρειάζομαι ένα λεπτό» και πάρτο! Θυμήσου ότι είσαι άνθρωπος και κανείς ό,τι καλύτερο μπορείς»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

goneis-(1).jpg

«Κάποιες μέρες ξυπνάω τόσο δυνατή σαν να έχω υπερφυσικές δυνάμεις.
Κάποιες άλλες όμως ξυπνάω στο σκοτάδι και όλα μοιάζουν μαύρα.
Παλεύω όμως να βρω αυτή τη δύναμη, κάθε μέρα είναι ένας αγώνας. Μόνο που αντικρίζω την ηλιαχτίδα μου όλα μοιάζουν δυνατά. Θα συνεχίσω.. στόχος μου είναι να ξεπερνάω κάθε μέρα τον εαυτό μου, να είμαι καλύτερη μαμά από χθες, παρά τις ενοχές και τις τύψεις, βήμα βήμα και θα τα καταφέρω. Αφού μπορώ εγώ, μπορείς και εσύ και αντίστροφα»

Αντιγόνη Κουλουκάκου

1716892958233-299438830-goneis-(4).jpg

«Εγώ δεν έχω αλλάξει, αλλά έχει προστεθεί κάτι πολύ σημαντικό και η ευτυχία είναι σε έναν υπερθετικό βαθμό. Από τη μέρα που γεννήθηκε ο γιος μου, είναι λες και είμαστε ένα σώμα και συμβιώνουμε μαζί. Έτσι το ζω. Καμιά φορά είμαι μόνη μου και βάζω τα κλάματά και πολλές φορές όταν είναι και άλλοι, δεν τους θέλω. Είμαι εγώ και αυτός. Όλα αλλάζουν τώρα για εμένα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved