Χριστίνα Μπόμπα: Έβαλε το μπικίνι της και έκανε γιόγκα στην ταράτσα του σπιτιού της
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Έβαλε το μπικίνι της και έκανε γιόγκα στην ταράτσα του σπιτιού της

Η Χριστίνα Μπόμπα εκμεταλλεύτηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 27 Μάη, αφού έβαλε το μπικίνι της και ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού της προκειμένου να κάνει γυμναστική.

Συγκεκριμένα η γνωστή influencer έβαλε το φούξια μαγιό της και έκανε τη γιόγκα της δημοσιεύοντας και ένα στιγμιότυπο στο Instagram της την ώρα της άσκησης και σχολίασε: «2 σε 1. Yoga και ηλιοθεραπεία σήμερα».

chrismpo_1716645026_3375785613090890701_45712480.jpg

Η Χριστίνα λατρεύει τη γυμναστική και αυτού του είδους σε παλιότερη ανάρτησή της έχει αναφέρει:

«Η γυμναστική είναι μια από τις βασικές συνήθειες που λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη για να είναι όλη μας η μέρα πιο αποδοτική και εμείς πιο χαρούμενοι και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είναι αυτό που ονομάζουμε «μια μικρή νίκη» μέσα στην ημέρα, που μας γεμίζει ενέργεια να πετύχουμε και όλους τους επόμενους στόχους!

Αν δεν την έχεις βάλει ήδη στη ζωή σου, πίεσε τον εαυτό σου να γυμναστεί για έναν μήνα συνεχόμενα (με μια – δυο μέρες διάλειμμα την εβδομάδα ίσως) και θα δεις πως τα οφέλη αυτής της συνήθειας επεκτείνονται σε όλους τους υπόλοιπους τομείς και σε αλλάζουν! Μετά βάζω στοίχημα θα το υιοθετήσεις ως μόνιμη συνήθεια στη ζωή σου! Αν πάλι είσαι από αυτούς που γυμνάζονται συστηματικά, ξέρεις ακριβώς σε τι αναφέρομαι!».

Η Χριστίνα έχει στη ζωή της τη γυμναστική και το σώμα της είναι αψεγάδιαστο. Δείτε και εσείς τη φωτογραφία που δημοσίευσε την ώρα που κάνει γιόγκα στην ταράτσα φορώντας το μπικίνι της.

Διαβάστε επίσης:

Η επική αντίδραση του Τανιμανίδη στη νέα εμφάνιση της Μπόμπα: «Πού πάει η sexy mama;»

Μπόμπα: Έφτιαξε το «πιο υγιεινό cheesecake του πλανήτη Γη» και έδωσε τη συνταγή

Μπόμπα – Τανιμανίδης: Ο τεράστιος και καταπράσινος κήπος τους είναι… αριστούργημα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved