Λούκας Γιώρκας: «Εκνευρίστηκα και έσκισα το πουκάμισό μου, έπεφταν κομμάτια που…»
Media

Λούκας Γιώρκας: «Εκνευρίστηκα και έσκισα το πουκάμισό μου, έπεφταν κομμάτια που…»

 Ο Λούκας Γιώρκας ήταν καλεσμένος στο Πρωίαν σε είδον και μίλησε για το X Factor, τον γάμο του και την αναγνωρισιμότητα.

Αρχικά ανέφερε: «Σε μια συναυλία ένιωσα υπόταση και από τότε τρώω κάτι για να μην είναι άδειο το στομάχι. Έχω μαζί μου δυο τρία πράγματα. Για το άγχος για παράδειγμα. Είναι μέχρι να βγω στην σκηνή.

Στο X Factor ένιωσα καταπιεστικό άγχος, δεν περνάς ωραία. Ήταν το πρώτο τότε και εγώ 22 χρονών, εντελώς εκτός χώρου και μέσα σε ένα 5μηνο άλλαξε όλη μου η ζωή. Με βάραινε που ενδιαφέρονταν για μένα σε προσωπικό επίπεδο. Δεν μου αρέσει η έκθεση. Δεν θέλω να πηγαίνω σε άλλους τραγουδιστές για να μη μου δίνουν το μικρόφωνο.»

Λούκας Γιώρκας: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι του στην Ζανζιβάρη

Και σε άλλο σημείο είπε: «Η έκθεση στην σκηνή δεν με αγχώνει γιατί κάνω αυτό που αγαπώ. Το να με φωνάξουν να πω κάτι, αυτό με αγχώνει. Σίγουρα το ριάλιτι έδωσε ένα βήμα για να δει ο χώρος ποιος είμαι. Δεν μετανιώνω για κάτι».

Για τον γάμο του είπε: «Ο γάμος μου ήταν ανοιχτός, καλέσαμε όλο το χωριό. Πριν από κάποια χρόνια μπορεί να με άγχωνε, τώρα όχι. Ήταν ένα γλέντι παραδοσιακό. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Μάζεψα όλους τους φίλους μου. Συγκινηθήκαμε πολύ γιατί ήρθε από την Πάτρα ο πνευματικός μου. Για μένα άλλαξε κάτι. Αυτή η δέσμευση όταν θέλεις να δεσμευτείς σημαίνει ότι δένεσαι και ότι με αυτόν που έχω δίπλα μου θα πορευτείς στη ζωή.

Έκανα πρόταση γάμου γονατιστός, στην εκκλησία μετά την Ανάσταση στα μέρη της Βασιλικής, στο Διδυμότειχο».

Και υπογράμμισε: «Έχει τύχει να τραγουδάω και από κάτω τα κορίτσια να μου τραβάνε το κορδόνι από το παπούτσι και έμεινε το παπούτσι. Εκνευρίστηκα και έσκισα το πουκάμισό μου, κάτω φάνηκε αλλιώς. Τρελά παιδιά. Το επόμενο θα ήταν να μου δέσουν τα κορδόνια. Και μετά φεύγανε κομματάκια του πουκαμίσου για να υπογράψω πάνω. Αυτό το πράγμα σε κάνει η τηλεόραση. Σε κάνει σταρ σε μικρό διάστημα και είναι καταδικασμένο να σβήσει».

Και δεν δίστασε να αναφέρει: «Λέω όχι πια όταν με ρωτούν παιδιά να πάνε σε talent show. Υπάρχουν άλλοι τρόποι να θεμελιώσουν βάσεις στο τραγούδι. Ο τρόπος που γίνονταν τότε τα παιχνίδια ήταν διαφορετικά τώρα έχουν γίνει πιο κριτικοκεντρικά και τα παιδιά περνούν σαν σελίδες. Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στους κριτές. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα κριτής».

Λούκας Γιώρκας – Βασιλική Σαλαμπάση: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον γάμο τους

Λούκας Γιώρκας – Βασιλική Σαλαμπάση: Το λαμπερό after wedding party και το τραγούδι που ερμήνευσαν

Λούκας Γιώρκας - Βασιλική Σαλαμπάση: Καρέ καρέ το πρώτο τους φιλί μετά τον γάμο τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved