Ηλίας Γκότσης: «Δεν μιλάω με την Κατερίνα Ζαρίφη... Είχα δεχτεί πρόταση από την Αννίτα Πάνια»
Showbiz

Ηλίας Γκότσης: «Δεν μιλάω με την Κατερίνα Ζαρίφη... Είχα δεχτεί πρόταση από την Αννίτα Πάνια»

Breakfast@star: Ο Ηλίας Γκότσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Star και αποκάλυψε ότι δεν έχει πλέον σχέσεις με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Ο ίδιος επεσήμανε, μεταξύ άλλων, και ότι δεν του λείπει πλέον καθόλου η τηλεόραση ενώ αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε να είναι μέλος της εκπομπής της Αννίτας Πάνια στο Open.

Ηλίας Μπόγδανος: Η ρήξη με τον Βασάλο, η ιστορία με τον Γκότση που τον πίκρανε & η Εξαρχοπούλου

gotshs.jpg

«Ο κόσμος κάπου έχασε την επαφή του με τα ριάλιτι ή κάπου το έχασαν αυτοί που κάνουν τα ριάλιτι. Μακάρι το Exathlon να το παρουσιάσει κάποιο νέο πρόσωπο, γιατί το έχει ανάγκη το ριάλιτι. Φαίνεται και από την πτώση του Survivor αυτό. Δεν έχω δει ούτε τον Ντάνο ούτε τον Βασάλο σε ρόλο παρουσιαστή, θα κριθούν από τη δουλειά τους. Ο Ντάνος είναι σήμα κατατεθέν, ο κόσμος τον ζητάει», είπε αρχικά ο Ηλίας Γκότσης.

Και συνέχισε: «Όταν ανοίγεις την τηλεόραση, βλέπεις μόνο τσακωμούς. Όλα αυτά γίνονται για το… σουσού! Δεν μου λείπει η τηλεόραση, ξέρω ότι θα πάω να κάνω τη γλάστρα. Δεν μιλάω με την Κατερίνα Ζαρίφη, δεν έχουμε κρατήσει επαφή. Έχω πολλή δουλειά και είναι δύσκολο να κρατάω επαφή με ανθρώπους που δεν είναι στον στενό μου κύκλο. Είχα δεχτεί πρόταση από την Αννίτα Πάνια, αλλά και από ριάλιτι για να κάνω τον γυμναστή, αλλά είναι ξεκάθαρο το πώς θα πάνε αυτές οι εκπομπές».

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Γκότσης: «Έχω μία πικρία από το Survivor, απογοητεύτηκα από τον τρόπο που έφυγα»

Ηλίας Γκότσης: Έκανε ελεύθερη πτώση - Το απίθανο βίντεό του!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved