Νικητής ο Σταρόβας: Χαιρετά συγκινημένος την κάμερα & στέλνει το δικό του μήνυμα: «Μην παραιτείσαι»
Showbiz

Νικητής ο Σταρόβας: Χαιρετά συγκινημένος την κάμερα & στέλνει το δικό του μήνυμα: «Μην παραιτείσαι»

Super Κατερίνα: Νικητής βγήκε ο Δημήτρης Σταρόβας μετά την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Ο ίδιος, εμφανίστηκε στο παράθυρο του νοσοκομείου, λίγο μετά τις 12:00, σήμερα 29/5 το μεσημέρι και χαιρέτισε προς τις κάμερες, όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι ρεπόρτερ και οι φωτογράφοι και τον περίμεναν. 

Η δημοσιογράφος της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Ελισάβετ Οικονόμου, βρισκόταν έξω από το Τζάνειο νοσοκομείο και εκείνος έσπευσε να βγει στο παράθυρο για να χαιρετίσει ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα, με τον τρόπο του.

Σταρόβας:Τα νεότερα για την υγεία του μετά το επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής-Όσα είπε η σύντροφός του

Ένα διπλό μήνυμα για την ακρίβεια που μόνο αισιοδοξία και θετική ενέργεια μπορεί να φέρει. Με αυτό τον τρόπο έδειξε πως έχει πλήρη συνείδηση του τι έχει συμβεί και είναι έτοιμος να παλέψει και να ακολουθήσει τις οδηγίες των ιατρών προκειμένου να επανέλθει πλήρως στην καθημερινότητά του.

«Μην παραιτείσαι + Κάνε το», διαβάσαμε πάνω στο t-shirt του και για άλλη μια φορά ο αγαπημένος καλλιτέχνης προσπαθεί να μας δείχνει την θετική πλευρά της ζωής, παρόλο που βίωσε δύσκολες καταστάσεις.

Ματίνα Παγώνη: «Έμαθα ότι ο Δημήτρης Σταρόβας παίρνει εξιτήριο σήμερα»

starovas1.jpg

Αυτή λοιπόν είναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Δημήτρη Σταρόβα, μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του. Αυτό ήταν κάτι που επιβεβαίωσε το πρωί και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Πάντα στο πλευρό του φυσικά βρίσκεται η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, η οποία δεν έχει φύγει στιγμή από δίπλα του και του στέκεται σαν βράχος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Super Κατερίνα:

«Ο Δημήτρης είναι πολύ αγαπητός. Ο κόσμος νοιάζεται και ρωτάει, όχι τυπικά αλλά από την ψυχή του... Θέλω να πω ότι ευτυχώς τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά, σήμερα από ό,τι έμαθα θα πάρει εξιτήριο με τις οδηγίες που θα του δώσουν. Οι γιατροί, και η νευρολογική κλινική και η καρδιολογική, το πάλεψαν πολύ, δεν είναι εύκολα επεισόδια αυτά. Το πάλεψε ο ίδιος και το παλεύει και θα επιστρέψει στο σπίτι του. Θα κάνει τα σχέδιά του, θα τον βλέπουμε, θα τον απολαμβάνουμε. Μακάρι όλος ο κόσμος που βρίσκεται στα νοσοκομεία να παίρνει το εξιτήριο και να γυρίζει σπίτι του», είπε το πρωί στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» η Ματίνα Παγώνη.

Σταρόβας:«Κάνει βόλτες στο διάδρομο του νοσοκομείου. Είναι ευδιάθετος, λέει λέξεις και εκφράσεις»

Και συνέχισε: «Θα πάρει σαφείς οδηγίες από τους γιατρούς για το τι θα κάνει το επόμενο διάστημα και τα πράγματα θα πάνε πάρα πολύ καλά».

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Σταρόβας: «Η επικοινωνία γίνεται ακόμα με δυσκολίες, αλλά τον καταλαβαίνουμε πιο εύκολα»

Δημήτρης Σταρόβας: Δύσκολη νύχτα για τον καλλιτέχνη στο νοσοκομείο - Τι συνέβη;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved