Βάσω Μαζωνάκη: Έτσι πέταξε εκτός εταιρίας τον αδερφό της, Γιώργο-Τι συνέβη εν αγνοία του τραγουδιστή
Media

Βάσω Μαζωνάκη: Έτσι πέταξε εκτός εταιρίας τον αδερφό της, Γιώργο-Τι συνέβη εν αγνοία του τραγουδιστή

Fay’s time: Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Βάσω Μαζωνάκη βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη, και η υπόθεσή τους έχει απασχολήσει πάρα πολύ.

Ο Άγγελος Βουράκης, αναφέρθηκε στο πληρεξούσιο που είχε κάνει ο Γιώργος Μαζωνάκης στην Βάσω Μαζωνάκη και φέρεται να είναι ο λόγος που αυτή τη στιγμή επικρατεί αυτή η κατάσταση.

«Σας είπα ότι υπάρχει πρόβλημα. Θυμάστε που λέγαμε για το ακίνητο... Το ακίνητο ανήκει στην εταιρία, είναι ιδιοκτησία της εταιρίας. Ούτε στον Γιώργο Μαζωνάκη ανήκει ως φυσικό πρόσωπο, ούτε στην αδερφή του ως φυσικό πρόσωπο.

Γιώργος Μαζωνάκης: Όλο το παρασκήνιο της διαμάχης με την αδερφή του, Βάσω και ο ρόλος του Μακρυνιώτη

mazwnakhs.jpg

Όποιος έχει τις μετοχές τις εταιρίας, έχει και το ακίνητο. Τον Αύγουστο του 2023, ένα χρόνο πριν, λίγο μετά αφότου χώρισαν τις μεταξύ τους υποθέσεις στα καλλιτεχνικά, ο Γιώργος Μαζωνάκης φέρεται να μεταβίβασε το ποσοστό του, 5% στην αδελφή του και 5% στον κύριο Μακρυνιώτη. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, λοιπόν, φέρεται να μην έχει συναινέσει ποτέ να μεταβιβάσει αυτό το ποσοστό. Αμφισβητεί αυτή τη μεταβίβαση», είπε αρχικά ο Άγγελος Βουράκης και συνέχισε:

«Πώς έγινε θα μου πεις... Υπογράψανε αντί γι' αυτόν; Όχι! Υπήρχε ένα πληρεξούσιο του Γιώργου Μαζωνάκη προς την αδερφή του που της επέτρεπε να τον εκπροσωπεί σε όλα. Φέρεται η αδερφή του να έκανε χρήση του πληρεξουσίου. Τυπικά ήταν καλυμμένη. Φέρεται να χρησιμοποίησε αυτό το πληρεξούσιο, να έγινε η μεταβίβαση των μετοχών, ουσιαστικά εν αγνοία του Γιώργου Μαζωνάκη και όταν το κατάλαβε....».

«Αν αυτό ισχύει, δεν συγχωρείται...», σχολίασε με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά όταν άκουσε το ρεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Μαζωνάκης: Η αποκάλυψη για τις σχέσεις με τη μητέρα του μετά τη διαμάχη με τη Βάσω

Μαζωνάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση για τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, Βάσω!

Μαζωνάκης: Αυτό είναι το εντυπωσιακό σπίτι στη Μύκονο για το οποίο κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved