Μουρμούρα- Χοροζίδου: «Αν έγραφα εγώ το τέλος, η Τούλα θα ήθελα να μένει με τον Ηλία στην Άρτα»

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Media

Μουρμούρα- Χοροζίδου: «Αν έγραφα εγώ το τέλος, η Τούλα θα ήθελα να μένει με τον Ηλία στην Άρτα»

Η Τούλα εισέβαλε δυναμικά στη ζωή του Ηλία προσφέροντας άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές της επιτυχημένης σειράς του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Η ταλαντούχα Παρθένα Χοροζίδου, η οποία την υποδύεται, αποκαλύπτει τα πάντα για τα όσα θα δούμε στη συνέχεια της σειράς.

Παρθένα Χοροζίδου: «Έγινε μια παρεξήγηση, θύμωσε, φώναζε και μπήκαν στη μέση οι συνάδερφοι…»

Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα για την Τούλα στα επόμενα επεισόδια;

Θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές στη ζωή της Τούλας. θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα εξελιχθεί η σχέση της με τον Ηλία.

Είδαμε την Τούλα, ύστερα από πολιορκία του Ηλία, να υποκύπτει στον έρωτά του. Έχει αληθινά αισθήματα για εκείνον;

Βέβαια, για την Τούλα ο Ηλίας είναι το άπιαστο παιδικό της όνειρο, που μετά από πολλά χρόνια έγινε πραγματικότητα. Τα αισθήματά της για εκείνον είναι αγνά και αληθινά. Αυτό που ζουν οι δυο τους είναι πολύ γλυκό.

mourmoura-1-1.jpg

Η σχέση τους θα κυλήσει ομαλά;

Θα υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Ομαλά δεν κυλάει ποτέ καμία σχέση, οπότε δεν θα συμβεί ούτε στην περίπτωση της Τούλας και του Ηλία. Όλα χρειάζονται στη ζωή.

Θα τους δούμε να παντρεύονται;

Αυτό δεν μπορώ να σας το αποκαλύψω.

Αν μπορούσατε να γράψετε εσείς το τέλος της ηρωίδας, ποιο θα θέλατε να είναι;

Αν έγραφα εγώ το τέλος, η Τούλα θα ήθελα να μένει με τον Ηλία στην Άρτα.

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη;

Η συνεργασία μου με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη είναι άψογη, περνάμε πάρα πολύ καλά. Είναι από το ξεκίνημα της σειράς και έχει δώσει την ψυχή του για να είναι άρτια η δουλειά. Στην αρχή πίστευα ότι ύστερα από τόσα χρόνια θα ήταν κουρασμένος ή θα είχε βαλτώσει. Πραγματικά, καμία σχέση. Είναι πολύ δημιουργικός και γεμάτος ενέργεια. Με βοήθησε πάρα πολύ και αισθάνομαι πολύ τυχερή που στάθηκα δίπλα του. Η παρουσία του με ηρεμεί και με καθησυχάζει σε πολλά πράγματα.

mourmoura-2.jpg

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα

Αντιμετωπίσατε δυσκολίες ώσπου να προσαρμοστείτε στον ρυθμό των γυρισμάτων;

Στην αρχή ήταν όλα καινούρια για μένα και είχα άγχος να μην τους καθυστερήσω. Ήταν ένα σύνολο που γνώριζε ο ένας τον άλλο και είχαν έναν ρυθμό τα πράγματα μεταξύ τους. 0 Βλαδίμηρος τότε με βοήθησε πολύ να προσαρμοστώ, με ηρέμησε και εγκλιματίστηκα γρήγορα. Εύχομαι να τους έβγαλα όλους ασπροπρόσωπους. (Γελάει.)

Παρακολουθούσατε τη σειρά τα προηγούμενα χρόνια;

Ναι, βέβαια. Όποτε ήμουν στο σπίτι, χαλάρωνα παρακολουθώντας τη σειρά στην τηλεόραση. Την έβλεπα με μεγάλη ευχαρίστηση, όπως και το σίριαλ «Το σόι σου» του ALPHA, που είναι οικογενειακές κωμωδίες. Δεν είναι τυχαίο που την έχει αγαπήσει τόσο πολύ ο κόσμος τη «Μουρμούρα».

36137778-xorozidou.jpg

Ποια πιστεύετε ότι είναι τα συστατικά της επιτυχίας της «Μουρμούρας»;

Το πιο σημαντικό συστατικό της επιτυχίας της σειράς είναι ότι δημιουργείται με πολλή αγάπη και φροντίδα. Έπειτα είναι το γεγονός ότι απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Είναι μια οικογενειακή σειρά, την οποία μπορούν να την παρακολουθήσουν όλοι μέσα στο σπίτι. Αυτό εισπράττω και από τον κόσμο που μου μιλάει για τη σειρά. Έχω μία κολλητή φίλη στην Καβάλα, τη Γεωργία, που επειδή μπήκα στη «Μουρμούρα» την είδε από την αρχή για χατίρι μου. Είμαι περήφανη που είμαι μέρος αυτής της σειράς.

Πηγή mytv

Η Παρθένα Χοροζίδου είναι ο «νέος έρωτας» του Βλαδίμηρου Κυριακίδη

Νέο πρόσωπο στη «Μουρμούρα»! Η Παρθένα Χοροζίδου παίρνει τη θέση της Ρένεση στην καρδιά του Ηλία

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved