Νεκτάριος Νικολόπουλος: Το νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα & η σχέση του σήμερα με την Κατερίνα Λάσπα
Showbiz

Νεκτάριος Νικολόπουλος: Το νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα & η σχέση του σήμερα με την Κατερίνα Λάσπα

Ο Νεκτάριος Νικολόπουλος μίλησε στο Πρωινό μετά τον χωρισμό του με την Κατερίνα Λάσπα και αναφέρθηκε στο νέο επιχειρηματικό του ξεκίνημα.

Ο Νεκτάριος Νικολόπουλος αγόρασε ένα μαγαζί μέσω πλειστηριασμού στην Πάτμο, και ανέφερε: «Ποντάρουμε πολύ στο νησί αυτό, την ποιότητά του, έχει μία απίστευτη ομορφιά. Είναι ένα μαγαζί που ήταν έξι επτά χρόνια νεκρό. Ήδη κάνουμε πράγματα γι’ αυτό το μαγαζί. Είναι και άσχημο να έρχεται ο κόσμος στο λιμάνι και να βλέπουν μπάζα. Μόλις φύγει ο κόσμος και αδειάσει το νησί, θα ξεκινήσουμε κι εμείς σιγά σιγά».

Κατερίνα Λάσπα – Νεκτάριος Νικολόπουλος: Είναι και επίσημα χωρισμένοι - Όλες οι λεπτομέρειες

laspa-nikolopoulos-(4).jpg

Και συνέχισε λέγοντας ο επιχειρηματίας: «Η Πάτμος είναι ένα νησί που αγαπάω εγώ, αγαπούσε και η πρώην σύζυγός μου. Και για θρησκευτικούς λόγους η πρώην σύζυγος. Πάντα θυμάμαι να μου λέει ότι η καρδιά της είναι εδώ, γιατί το έχει επισκεφθεί 4-5 φορές παραπάνω από εμένα. Η σχέση μας σήμερα είναι όπως είναι δύο ανθρώπων που έχουν χωρίσει μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας. Μία χαρά είμαστε, ένας άκρως επιτυχημένος γάμος με δύο υπέροχα παιδιά. Τέλεια όλοι, είμαστε καλά όλοι».

Κατερίνα Λάσπα για το τέλος της Μενεγάκη από το Mega – «Θλιβερό! Εγώ θα λύσω τα οικονομικά της;»

Η σπάνια εμφάνιση της Κατερίνας Λάσπα: Το casual - αθλητικό look που θα σου δώσει έμπνευση!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved