4+1 celebs που μίλησαν για την εξωσωματική & έδωσαν δύναμη σε όλες τις γυναίκες!

NDPPHOTO / Instagram - kimkardashian

Showbiz

4+1 celebs που μίλησαν για την εξωσωματική & έδωσαν δύναμη σε όλες τις γυναίκες!

Αρκετές είναι οι αγαπημένες μας celebrities οι οποίες έχουν σπάσει τη σιωπή τους κι έχουν μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν καθώς προσπαθούσαν να αποκτήσουν παιδί, δίνοντας κουράγιο σε όλες τις γυναίκες που δίνουν τη δική τους μάχη. 

Οι παρακάτω γυναίκες βρήκαν τη δύναμη και μίλησαν δημόσια για την πολύχρονη προσπάθειά τους να αποκτήσουν παιδί, καταρρίπτοντας πολλά ταμπού και στερεότυπα. Ας πάρουμε έμπνευση από το θάρρος και το κουράγιο τους.

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Full time γονείς! Τα νέα στιγμιότυπα με τις κόρες τους στο αεροδρόμιο

Ζήνα Κουτσελίνη

«Ξεκίνησα να κάνω την πρώτη μου εξωσωματική σε ηλικία 33 ετών, ώσπου προς το τέλος που είδα να περνάνε τα χρόνια και να βγαίνω από το δυναμικό κοινό, φούλαρα τις μηχανές και είπα τώρα τα δίνεις όλα! Και εκεί έκανα απανωτές. Έφτασα αισίως τις 9!», είχε αποκαλύψει η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, η οποία έχει αποκτήσει μία όμορφη κόρη.

Photo-shared-by-Zina-Koutselini-on-March-22-2024-tagging-@starchanneltv-@staralithies-and-@zinatovradi.-May-be-an-image-of-1-person-blonde-hair-eyeliner-makeup-suit-blazer-and-text..jpg

Celine Dion

Δύσκολος ήταν και ο δρόμος της Celine Dion, η οποία πέρασε 6 αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης και απέκτησε τον πρώτο της γιο το 2000.

Ύστερα από μία πολύ δύσκολη περίοδο και μία αποβολή, κατάφερε το 2010 να γεννήσει τα δίδυμα αγόρια της με καισαρική.

dion-(1).jpg

Χριστίνα Μπόμπα

«Προσπαθούσαμε περίπου 3-4 χρόνια για να μείνω έγκυος. Στην αρχή, ένα αρνητικό αποτέλεσμα ή η περίοδος μάς έφερνε μια απλή, μικρή απογοήτευση. Στο τέλος, σε εμένα προσωπικά, έφερνε απελπισία. Θυμάμαι τον εαυτό μου να λέει, εγώ δεν θα καταφέρω ποτέ να γίνω μαμά, και θυμάμαι έντονα τις φοβίες που είχα, μέχρι και μοιρολατρικές σκέψεις περνούσαν από το μυαλό μου. Ότι ίσως δεν το θέλει ο Θεός να γίνω μαμά», είχε αποκαλύψει η Χριστίνα Μπόμπα και τώρα απολαμβάνει ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές της ζωής της με τις κορούλες της.

Καίτη Γαρμπή

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς έχουν μιλήσει αρκετές φορές για την εξωσωματική γονιμοποίηση, με σκοπό να βοηθήσουν και να δώσουν δύναμη σε άλλες γυναίκες.

Άλλωστε, η εξωσωματική ήταν η μέθοδος που τους βοήθησε να αποκτήσουν τον Δημήτρη τους.

garbi.jpg

Kim Kardashian

Η Kim Kardashian έχει τέσσερα παιδιά από τον γάμο της με τον Kanye West, όμως πριν συμβεί αυτό είχε δοκιμάσει τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης, η οποία δεν πέτυχε.

Επιπλέον, τα 2 μικρότερα παιδιά της τα απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας.

Διαβάστε επίσης:

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για κάθε ανάρτηση στο TikTok

Kim Kardashian: Αντιδράσεις για τη νέα… ασφυκτική της εμφάνιση: «Φαίνεται να πονάει»

Σελίν Ντιόν: Ανατριχιάζει το πρώτο συγκλονιστικό τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved