Ο Τσουρός παραδέχεται: Δεν θα έκανα ποτέ εκπομπή με την Καινούργιου και την Σπυροπούλου
Media

Ο Τσουρός παραδέχεται: Δεν θα έκανα ποτέ εκπομπή με την Καινούργιου και την Σπυροπούλου

Ο Κώστας Τσουρός μίλησε στον Κωνσταντίνο Καμέα και στην εκπομπή Status στο Astra Tv και μεταξύ άλλων ανέφερε λόγους για τους οποίους και δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με την Κατερίνα Καινούργιου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο Κώστας Τσουρός είπε «θα είμαι πολύ ειλικρινής, με την Κατερίνα (σ.σ. Καινούργιου) δεν θα έκανα ποτέ εκπομπή μαζί της. Γιατί το λέω όμως αυτό; Γιατί νομίζω ότι δεν ταιριάζουν τα προφίλ μας. Δηλαδή άλλο πράγμα κάνει η Κατερίνα, άλλο πράγμα κάνω εγώ. Από την άλλη όμως αναγνωρίζω ότι η Κατερίνα, γι’ αυτό που κάνει, είναι πολύ καλή παρουσιάστρια».

tsouros.jpg

Και πρόσθεσε: «Δηλαδή δεν λέω ότι δεν είναι καλή παρουσιάστρια, προς Θεού. Για το είδος που υπηρετεί, είναι πάρα πολύ καλή. Εγώ, όμως, δεν θα ήθελα ποτέ να κάνω το είδος που υπηρετεί η Κατερίνα Καινούργιου».

kwstas-tsouros.jpg

Κώστας Τσουρός

Και υπογράμμισε: «Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όχι δεν θα έκανα εκπομπή μαζί της. Γιατί νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει. Θα μου πεις σε όλους το ίδιο λες, όμως όχι, η Κωνστανίνα Σπυροπούλου είναι μια παρουσιάστρια που δεν θα ήθελα ποτέ να βρεθούμε μαζί. Παρόλα αυτά οφείλω να αναγνωρίσω ότι, επειδή είχα άσχημη εικόνα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χρόνια πριν, τα τελευταία χρόνια νιώθω πως είτε αυτή έχει αλλάξει λίγο το προφίλ της και είναι πιο συμπαθής είτε εγώ την βλέπω με πιο συμπαθητικά μάτια».

Τσουρός σε Ιορδάνη Χασαπόπουλο: «Αυτό που είπες για Λάλο–Λαμπροπούλου δε θα το λέγαμε ούτε...»

Έξαλλος ο Τσουρός με τον Αλευρά: «Πρόβλημά του αν θεωρεί ισάξιο τις μπάμιες με την Eurovision»

Eurovision 2024 – Καταπέλτης ο Κώστας Τσουρός για Αλευρά & Καλούτα: «Προσβλητική η προχειρότητα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved