Showbiz

Ελένη Γκασούκα: Η σπάνια εμφάνιση και η απίθανη ομοιότητα με την κόρη της, Φωτεινή Αθερίδου

Σε μια από τις πολύ σπάνιες εμφανίσεις της απαθανατίστηκε η πρώην σύζυγος του Θοδωρή Αθερίδη και μαμά της Φωτεινής, Ελένη Γκασούκα.

Η συγγραφέας, σκηνοθέτης και χορογράφος βρέθηκε πρόσφατα στην απονομή των θεατρικών βραβείων "Μελίνα Μερκούρη" και "Δημήτρης Χορν", που έλαβε χώρα στο "Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη" στην Πλάκα και πόζαρε στο πλευρό της Ελπίδας Νίνου.

Θοδωρής Αθερίδης: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με την Ελένη Γκασούκα που δεν περιμέναμε

Όπως θα δεις και στη σπάνια φωτογραφία η Ελένη Γκασούκα έχει αλλάξει εντελώς το στιλ των μαλλιών της. Εμφανίστηκε με πολύ κοντό κούρεμα και κατάξανθο χρώμα, πλήρως ανανεωμένη.

Αυτό δε που παρατηρήσαμε είναι η απίθανη ομοιότητα με την ηθοποιό κόρη της, Φωτεινή Αθερίδου.

Δες την στη gallery

O Θοδωρής Αθερίδης σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή Στούντιο 4 αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, μιλώντας για τη σχέση τους.

«Διαζύγιο δεν έχουμε πάρει. Εφόσον δεν πέτυχε δεν θέλω να το ξανακάνω. Δεν είμαστε ούτε καν σε διάσταση. Τη θεωρώ και με θεωρεί οικογένειά της. Η επαφή είναι καθημερινή και πολλές φορές. Τώρα με την Ελένη μας ένωσε ακόμη περισσότερο το εγγόνι, περνάω πολλές ώρες στο σπίτι της. Απλώς αποφασίσαμε ο καθένας να μένει σε διαφορετικό σπίτι», έχει πει.

Έχετε ακούσει το όνομά της πολλές φορές αλλά θυμάστε ποια είναι; (photos)

Φωτεινή Αθερίδου: Θα λιώσετε! Ο νεογέννητος γιος της κοιμάται στην αγκαλιά της μαμάς της!

Φωτεινή Αθερίδου: Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της, του Θοδωρή Junior!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved