Παναθηναϊκός - Ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ ο Νίνο με το Μέχρι Τέλους - Στην οροφή το λάβαρο με το 7ο αστέρι
G-Sports

Παναθηναϊκός - Ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ ο Νίνο με το Μέχρι Τέλους - Στην οροφή το λάβαρο με το 7ο αστέρι

Είναι το hit της σεζόν. Είναι το τραγούδι που ζήτησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τον Νίνο και εκείνος το έγραψε, το τραγούδησε και το... απογείωσε και έκανε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να ξεσηκωθούν με τον ρυθμό.

Ο Νίνο βρέθηκε στη φιέστα του τριφυλλιού και τραγούδησε τη μεγάλη αυτή επιτυχία που έχει συνδυαστεί με τον ΠΑΟ και έχει γίνει viral στα social media.

panathinaikos.jpg

Πριν από το παιχνίδι των πλέι οφ της Basket League με τον Άρη οι πρωταθλητές Ευρώπης γιόρτασαν με τον κόσμο τον τίτλο που κατέκτησαν πριν από λίγες ημέρες στο Βερολίνο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην οροφή του ΟΑΚΑ το λάβαρο με το 7ο αστέρι

Το λάβαρο που απεικονίζει τον Εργκίν Αταμάν και τον Κώστα Σλούκα, από την απομονή του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Βερολίνο είναι πλέον στη θέση του. Ένα συναίσθημα που είχε πολλά χρόνια νια νιώσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Η ομάδα είναι ξανά στην κορυφή!

Stigmiotypo-o8onhs-2024-05-31-9.01.31-mm.jpg

Υπό τους ήχους του ύμνου του Παναθηναϊκού από 18.000 φίλους της ομάδας, το λάβαρο πήρε τον δρόμο του για τον... ουρανό του γηπέδου, δίπλα σε εκείνα του Παρισιού, της Θεσσαλονίκης, της Μπολόνια, της Αθήνας, του... άλλου Βερολίνου και της Βαρκελώνης.

Όλο το ΟΑΚΑ στο πλευρό του Πάρη

Η ΚΑΕ αλλά και ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν ξέχασαν τον Πάρη Δερμάνη, την ψυχή των αποδυτηρίων. Μόλις ακούστηκε το όνομα του Πάρη, όλο το ΟΑΚΑ σηκώθηκε στο πόδι. Με τις ευχές όλων να βγει νικητής από τη μεγάλη μάχη που γίνει για τη ζωή του.

Διαβάστε επίσης:

Παυλόπουλος για ΠΑΟ: «Δεν θα χωράνε τα αστέρια! Όποιος θέλει να ξέρει πώς γίνεται... έτσι γίνεται»

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Παναθηναϊκός! - Έτσι πανηγύρισαν οι διάσημοι φίλαθλοι για τον θρίαμβο

Ο επικός πανηγυρισμός του Μικρούτσικου - Αποχώρησε από το πλατό σε αμόκ, μετά τη νίκη του ΠΑΟ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved