Η Ματίνα Παγώνη αποκαλύπτει τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα
Media

Η Ματίνα Παγώνη αποκαλύπτει τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος παραμένει στο νοσοκομείο, Γεννηματάς μετά από έμφραγμα που υπέστη στις πρόβες του J2US. Τι αποκαλύψεις έκανε η Ματίνα Παγώνη σχετικά με την υγεία του; 

Πριν από λίγες μέρες, ο Γιώργος Λιάγκας είχε αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής του πως τα νέα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα είναι ιδιαίτερα ευχάριστα.

Ματίνα Παγώνη για Κόκοτα: «Λογικό αν πιέσεις το χέρι ενός ανθρώπου έντονα να αντιδράσει»

Συγκεκριμένα είπε ο παρουσιαστής: «Υπάρχει μία είδηση που προέκυψε τώρα και θα την μεταφέρουμε. Είναι μια χαρούμενη είδηση. Μετά από 2 μήνες στη ΜΕΘ, πήγε στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και έχει αρχίσει σιγά σιγά να έχει πιο συνειδητές αντιδράσεις. Ακούω ότι ακόμα και να χασμουρηθεί προσπαθεί».

kokotas-576x561.jpg

Το μεσημέρι του Σαββάτου 01/06, η Ματίνα Παγώνη επιβεβαίωσε στην εκπομπή Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα, όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας λέγοντας:

"Πράγματι ο Δημήτρης Κόκοτας πριν από 3-4 μέρες περίπου μεταφέρθηκε από τη ΜΕΘ στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Η κλινική του κατάσταση είναι η ίδια. Η μεταφορά έγινε γιατί στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας είναι ευκολότερο το επισκεπτήριο, οπότε οι δικοί του άνθρωποι μπορούν να βρίσκονται περισσότερες ώρες κοντά του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Δημήτρης Κόκοτας έχει δική του αναπνοή εδώ και πάρα πολύ καιρό, αντιδρά στα ερεθίσματα και καθημερινά παρακολουθείται από την ομάδα των γιατρών. Αυτή η ιστορία θέλει χρόνο, το έχουμε πει από την αρχή".

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Η Παγώνη αποκάλυψε την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας Σταρόβα & Κόκοτα: «Χρειάζονται χρόνο»

Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Σταρόβα: «Θα γίνει γρήγορα καλά»

Δημήτρης Σταρόβας: Βελτιώνεται αργά και σταθερά. Ξεκίνησε λογοθεραπεία!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved