Άρης Σοϊλέδης: Η συγκατοίκηση με τη νέα του σύντροφο, λίγες βδομάδες μετά τον χωρισμό από την Αντωνά
Showbiz

Άρης Σοϊλέδης: Η συγκατοίκηση με τη νέα του σύντροφο, λίγες βδομάδες μετά τον χωρισμό από την Αντωνά

Οριστικός δείχνει ο χωρισμός ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τη Μαρία Αντωνά οι οποίοι είχαν φτάσει πολλές φορές στα σκαλιά της εκκλησίας όμως κάτι συνέβαινε πάντα τελευταία στιγμή και ο γάμος αναβαλλόταν. 

Πλέον, όμως, μετά τον οριστικό χωρισμό τους, ο καθένας τραβάει τον δρόμο του και μάλιστα, ήδη ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Survivor κοιτάει μπροστά και κάνει τα πρώτα σταθερά βήματα στην προσωπική του ζωή με τη νέα του αγαπημένη, Μαριλίνα Κυπαρίσση.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης: Πότε το ζευγάρι θα παντρευτεί; Η απάντηση on camera

5067_ARIS_SOILEDIS_MARILINA_KIPARISI_552024.jpg

Οι δυο τους εδώ και λίγες εβδομάδες, σύμφωνα με τη Real, ζουν κάτω από την ίδια στέγη, στο σπίτι εκείνης στο Μεταξουργείο και βιώνουν τις πρώτες ήρεμες στιγμές του έρωτά τους μακριά από όλους και όλα.

«Δεν αφορά κανέναν το αν, το πως και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του, πόσο μάλλον να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω εγώ τι άλλο» είχε πει σε ένα ξέσπασμά του πριν από λίγο καιρό ο Άρης Σοϊλέδης και ενώ τα δημοσιεύματα έδιναν και έπαιρναν για τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά.

Η σχέση του Άρη Σοϊλέδη με τη νέα του αγαπημένη δείχνει να πηγαίνει πάντως από το καλό στο καλύτερο και ήδη οι δυο τους έκαναν την πρώτη εξόρμησή τους στη Μύκονο, όπου τούς απαθανάτισε μαζί ο φωτογραφικός φακός.

5096_MARILINA_KIPARISI_ARIS_SOILEDIS_552024.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved