Μπάμπης Στόκας: «Έχω κάνει λάθος συνεργασίες, όπως αυτή με τον Σάκη Ρουβά» - Το σχόλιο για τη Σάττι
Showbiz

Μπάμπης Στόκας: «Έχω κάνει λάθος συνεργασίες, όπως αυτή με τον Σάκη Ρουβά» - Το σχόλιο για τη Σάττι

Ο Μπάμπης Στόκας μίλησε στον Νίκο Συρίγο για την πορεία του μέχρι σήμερα αλλά και για τις λάθος επιλογές που έκανε, όπως είπε, στο παρελθόν! 

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός αρχικά σχολίασε: «Η Μαρία Καρυστιανού αντιδρά για τον πόνο που έχει μέσα της και όσων έχασαν τα παιδιά τους, δεν την απασχολεί να μπει στην πολιτική. Κάποιοι προσπάθησαν να καπηλευτούν τον αγώνα της Μαρίας Καρυστιανού και αυτό ήταν χυδαίο, ζούμε μια χυδαιότητα. Εγώ ντρέπομαι σαν άντρας...».

Μπάμπης Στόκας: «Δεν θα συνεργαζόμουν με τράπερ, οι στίχοι τους είναι χυδαίοι»

stokas.jpg

Στη συνέχεια ο Μπάμπης Στόκας σχολίασε τα όσα γράφονται και λέγοντας για τους Πυξ Λαξ αλλά και για τις επιλογές που είχε κάνει καλλιτεχνικά στο παρελθόν και άλλες τού βγήκαν σε καλό και άλλες όχι: «Η τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ θα γίνει όταν το θέλουμε εμείς, έχω βαρεθεί λίγο που μας τρολάρουν γι’ αυτό, αλλά γελάω. Εμείς δεν κάναμε ποτέ αυτή τη δήλωση. Έχω κάνει λάθος συνεργασίες, όπως αυτή με τον Σάκη Ρουβά. Δεν ταιριάζαμε, δεν είχαμε τίποτα κοινό. Είχαμε τότε πολλές αντιδράσεις λόγω της συνεργασίας μας με τον Βασίλη Καρρά».

Σχολιάζοντας την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision από τη Μαρίνα Σάττι, ο Μπάμπης Στόκας κατέληξε: «Είναι θέμα δικό της το χασμουρητό, αν ήταν πολιτική στάση ή όχι. Η Μαρίνα μού αρέσει πολύ και το τραγούδι ήταν μια χαρά, αν και δεν είναι 100% του γούστου μου».

Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε:

Διαβάστε επίσης:

Φίλιππος Πλιάτσικας: «Οι Πυξ Λαξ δεν διαλύθηκαν ποτέ στην πραγματικότητα»

Πυξ Λαξ: Το αδιαχώρητο στην Ερμού όταν Πλιάτσικας-Στόκας τραγούδησαν με μουσικούς του δρόμου

«Σάββατο με φίλους»: Ο Μπάμπης Στόκας αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το αρχικό όνομα των Πυξ Λαξ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved