Η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει σαν μοντέλο στη Νίκαια της Γαλλίας και ο Τανιμανίδης την αποθεώνει
Showbiz

Η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει σαν μοντέλο στη Νίκαια της Γαλλίας και ο Τανιμανίδης την αποθεώνει

H Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε στη Νίκαια της Γαλλίας και δημοσίευσε απίστευτες φωτογραφίες της με μπικίνι στο instagram και φυσικά από τους πρώτους που σχολίασαν ήταν ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης.

Η Χριστίνα βρέθηκε στη Γαλλία για επαγγελματικούς λόγους, πόζαρε με μπικίνι εντυπωσιάζοντας τους followers της στο Instagram.

Η Χριστίνα φόρεσε ένα μαύρο μαγιό, που αναδείκνυε το κορμί της και τα σχόλια ήταν άκρως κολακευτικά.

Μάλιστα και ο Σάκης σχολίασε τις φωτογραφίες της γράφοντας: «Αγάπη μου εσύ» με τη Χριστίνα να απαντά: «το σχόλιο που περίμενα ❤️».

Μπόμπα-Τανιμανίδης: Luxury το νέο τους σπίτι - Η prive παιδική χαρά που έφτιαξαν για τις κόρες τους

1717401071061-175617277-jpg.jpg

Η Χριστίνα προσέχει τη διατροφή της και λατρεύει τη γυμναστική, ιδίως τη γιόγκα και αυτού του είδους σε παλιότερη ανάρτησή της έχει αναφέρει:

«Η γυμναστική είναι μια από τις βασικές συνήθειες που λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη για να είναι όλη μας η μέρα πιο αποδοτική και εμείς πιο χαρούμενοι και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είναι αυτό που ονομάζουμε «μια μικρή νίκη» μέσα στην ημέρα, που μας γεμίζει ενέργεια να πετύχουμε και όλους τους επόμενους στόχους!

Αν δεν την έχεις βάλει ήδη στη ζωή σου, πίεσε τον εαυτό σου να γυμναστεί για έναν μήνα συνεχόμενα (με μια – δυο μέρες διάλειμμα την εβδομάδα ίσως) και θα δεις πως τα οφέλη αυτής της συνήθειας επεκτείνονται σε όλους τους υπόλοιπους τομείς και σε αλλάζουν! Μετά βάζω στοίχημα θα το υιοθετήσεις ως μόνιμη συνήθεια στη ζωή σου! Αν πάλι είσαι από αυτούς που γυμνάζονται συστηματικά, ξέρεις ακριβώς σε τι αναφέρομαι!».

Δείτε τις νέες φωτογραφίες της με μπικίνι που είναι το κάτι άλλο και το σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη.

Η casual Νατάσα Θεοδωρίδου, το μίνι λευκό φόρεμα της Μπόμπα και το summer σύνολο της Καινούργιου

Χριστίνα Μπόμπα: Το iconic μπικίνι & οι πόζες στη θάλασσα που αναστάτωσαν το Instagram!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved