Νέγκα – Φραγκούλης: H συνεργασία, ο θαυμασμός και η αγάπη για τη μουσική
Showbiz

Νέγκα – Φραγκούλης: H συνεργασία, ο θαυμασμός και η αγάπη για τη μουσική

Με αφορμή την πρώτη τους συνεργασία, υπό τον τίτλο «Της αγάπης παραμύθια», δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Μάριος Φραγκούλης και η Γιώτα Νέγκα, εξηγούν σε πρόσφατη συνέντευξή τους τι θαυμάζουν ο ένας στον άλλον και τι έχει ξεχωρίσει το κοινό στον καθένα τους

Η πρώτη σας συνεργασία είναι γεγονός. Τι θαυμάζετε ο ένας στον άλλον;

Μ.Φ.: Πριν από πολλά χρόνια άκουσα την υπέροχη φωνή της Γιώτας να τραγουδά το «Μετά μάτια κλειστά» και της έκανα πρόταση να συνεργαστούμε... Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε τότε, αλλά πιστεύω πως τώρα είμαστε πολύ πιο έτοιμοι ο ένας για τον άλλον και πολύ πιο σταθεροί στο τι θέλουμε να παρουσιάσουμε. Στη Γιώτα θαυμάζω τις επιλογές της, την ανάγκη που έχει να εκφραστεί και τον τρόπο που εκφράζεται. Πρόκειται για μια αυθεντική λαϊκή έντεχνη φωνή με τεράστια γκάμα και πιστεύω ότι με τις επιλογές μας φέτος θα τραγουδήσου με όλοι και το κοινό μας θα χορέψει, θα κλάψει, θα ερωτευτεί.

1717413208007-324759554-fragkoulis-negka.jpg


Γ.Ν.: Το θέλαμε καιρό και οι δύο. Είχαμε μάλιστα συζητήσει και παλαιότερα, πριν από κάποια χρόνια, για τη συνεργασία μας, αλλά οι συγκυρίες δεν το επέτρεψαν. Η ζωή ξέρει, όμως, να φέρνει τα πράγματα στη στιγμή τους και πιστεύω βαθιά πως τώρα είναι η ιδανική στιγμή και για τους δυο μας. Τον Μάριο τον θαυμάζω, τον σέβομαι και τον εκτιμώ. Έχω παρακολουθήσει πολλές συναυλίες του, τον έχω δει στην όπερα και με έχει μαγέψει. Είναι ένας καταπληκτικός ερμηνευτής, με μοναδική φωνή, υψηλή αισθητική, τεράστια γνώση, μια εξαιρετική παρουσία στη σκηνή. Ενας crossover κλασικός τενόρος. Ομως, δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ένας γενναιόδωρος και πολύ ευγενικός άνθρωπος. Εχει πολύ χιούμορ και αυτοσαρκασμό, είναι τρυφερός, εκτιμά και σέβεται τον συνεργάτη του, δίνει χώρο, έχει ενσυναίσθηση και ήθος. Αν με ρωτάτε, λοιπόν, τι ξεχωρίζω στον Μάριο, πέρα από την αποδεδειγμένη υψηλή τέχνη του, είναι η εντιμότητα και το ήθος του, γιατί πιστεύω πως η οντότητα -το ποιος είσαι- οδηγεί και χρωματίζει την ιδιότητα, το τι κάνεις και πώς το κανείς.

1D8A8916.jpg


Είστε δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, με τραγούδια-σταθμούς στη δισκογραφία σας. Έχετε, όμως, ο καθένας το δικό του δυνατό σημείο, για το οποίο σας ξεχώρισε ο κόσμος. Ποιο πιστεύετε ότι είναι;

Μ.Φ.: Πιστεύω πως αυτό που αγαπάει το κοινό μας -και ας είμαστε από διαφορετικούς κόσμους- είναι η δυνατότητα να είμαστε αληθινοί και ανθρώπινοι. Η δική μου φωνή ξεκίνησε στο Λονδίνο με τη συνεργασία μου με τον παραγωγό Cameron Mackintosh, που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σημαντικούς ρόλους OTo«Les Miserables», στο «Phantom of the Opera» και ξεχωριστά εγώ στο «The King and I, Yusupov». Μιλώ για το θέατρο, γιατί είναι πολύ σημαντική η σύνδεσή του με τον τρόπο που τραγουδώ... Πιστεύω πως κάθε τραγούδι είναι ένα μεγάλο ταξίδι μέσα σε 3-4 λεπτά, είναι μια θεατρική ιστορία. Αυτό πιστεύω πως το εκτιμά το κοινό μου και ξέρει ότι ποτέ δεν θα το απογοητεύσω, γιατί, όσο ψηλά και να φτάσεις, πάντα έχεις τεράστια ευθύνη.

Γ.Ν.: Η αλήθεια και η αγάπη που έχουμε για τη μουσική. Αυτά είναι τα κοινά μας σημεία.

Πηγή Real

Μάριος Φραγκούλης: Η μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο & η τρυφερή - σπάνια φωτό με τη μητέρα του

Μάριος Φραγκούλης: «Είμαι καλά με τον εαυτό μου. Ξέρω ότι οι λίγοι φίλοι μου θα είναι για πάντα εδώ»

Γιώτα Νέγκα: «Συνειδητοποίησα πως το “φλυτζάνι” μου έχει ξεχειλίσει και θα χυθεί...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved