Θάνος Κροµµύδας: Η ζωή στην Αμερική, τα μαθήματα με την Κιμ Κατράλ και οι σπουδές εκτός του θεάτρου
Showbiz

Θάνος Κροµµύδας: Η ζωή στην Αμερική, τα μαθήματα με την Κιμ Κατράλ και οι σπουδές εκτός του θεάτρου

Υποδύεται τον Τσέλο Κομποσκίνο, στην ξεκαρδιστική παράσταση «Έγκλημα στο Lotus Canyon» στο Θέατρο 104, σε μια κωμωδία μυστηρίου που υπόσχεται στιγμές γέλιου, αγωνίας και λαμπερών ανατροπών και το κοινό τον αποθεώνει.

Ο Θάνος Κροµµύδας µετρά εξαιρετικές εµφανίσεις, µε τις κριτικές να είναι πάντα συναρπαστικές.

Ο ηθοποιός ήρθε πριν από πέντε χρόνια από την Αμερική όπου πέρασε με υποτροφία στην καλύτερη σχολή την American Academy of Dramatic Arts στην Νέα Υόρκη, έκανε και µαθήµατα µε την Κιµ Κατράλ, τη γνωστή «Σαµάνθα» από το «Sex and the city», η οποία φοίτησε στην ίδια σχολή και από τότε δουλεύει ασταμάτητα στο θέατρο «Οι απόφοιτοι, αυτοί που έχουν γίνει µεγάλοι σταρ, έρχονται για σεµινάρια. Ετσι ήρθε και η Κατράλ. Μας είπε πώς ξεκίνησε, πώς συνέχισε σε αυτόν τον χώρο και πόσο δύσκολα ήταν όλα στην αρχή», είχε πει.

Μπουγιούρης – Παπαματθαίου: Έξοδος σε θεατρική πρεμιέρα! Πού τους εντόπισε ο φακός του gossip-tv;

kroymmydas2.jpg

Ο Θάνος Κρομμύδας σπούδαζε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και, παράλληλα, συμμετείχε σε θεατρική ομάδα. Έτσι ανακάλυψε τη μεγάλη του αγάπη για το θέατρο. Αμέσως το ανακοίνωσε στους γονείς του, που ασχολούνται επίσης με τα οικονομικά.

Η εμφάνισή του αλλά και το καλλίγραμμο σώμα του ήταν το εισιτήριο ώστε να συνεργαστεί και μεγάλες εταιρείες ρούχων και προϊόντων ως μοντέλο. Ακόμα και σήμερα φωτογραφίζεται ως μοντέλο παράλληλα με το θέατρο.

Διαβάστε επίσης:

Πάρτι γενεθλίων με λαμπερούς καλεσμένους!

Στέλιος Κρητικός: Αδημοσίευτες φωτό από την θεατρική παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved