Showbiz

Απόστολος Ρουβάς: Θα λιώσεις! Η οικογενειακή βόλτα & η τρυφερή φώτο με τον γιο του

Τις ομορφότερες στιγμές της ζωής τους βιώνουν ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου, αφού εδώ και εννιά μήνες έχουν αποκτήσει τον καρπό του έρωτά τους, ένα πανέμορφο αγοράκι. 

Σπάνια ο Απόστολος Ρουβάς θα μοιραστεί στιγμές με τον γιο του, όμως αυτή τη φορά μας έκανε την έκπληξη και δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την οικογενειακή τους βόλτα. Στην εν λόγω φωτογραφία απεικονίζεται ο Απόστολος να κρατά στην αγκαλιά του τον μικρό και να κοιτούν μαζί το συντριβάνι, ενώ η μαμά τραβά φωτογραφία τους άντρες της ζωής της.

Απόστολος Ρουβάς: Η σπάνια φωτό με τον 7 μηνών γιο του: «Ζω τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου»

Ο αδερφός του Σάκη Ρουβά κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν βλέπουμε συχνά στιγμιότυπα από την οικογένειά του, ωστόσο χθες, 3 Ιουνίου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα story από την οικογενειακή βόλτα του.

Να σας θυμίσουμε όταν ο Απόστολος έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά ο πατέρας του, Κώστας είχε πει: «Ελπίζω αυτό το γλυκό αγοράκι να έχει τα ψυχικά χαρίσματα που έχουν και τα άλλα παιδιά. Είμαι πανευτυχής παππούς και τώρα έχω επτά εγγόνια. Ο Απόστολος είναι σίγουρα ευτυχισμένος».

Δείτε την σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε με τον γιο του.

Αναστασία Ρουβά: Πρώτο τραπέζι πίστα στον μπαμπά της, Σάκη! Ο απίστευτος λουλουδοπόλεμος!

Απόστολος Ρουβάς: H πρώτη φώτο της συντρόφου του αγκαλιά με τον γιο τους

Απόστολος Ρουβάς: Υποδέχθηκε το 2024 δημοσιεύοντας το πρώτο βίντεο με τον γιο του!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved