Κατσαφάδος: «Όταν η κόρη μου μού είπε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, τρόμαξα. Τώρα την καμαρώνω»
NDP Photo Agency
Showbiz

Κατσαφάδος: «Όταν η κόρη μου μού είπε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, τρόμαξα. Τώρα την καμαρώνω»

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος πρωταγωνιστεί φέτος στο Ναυάγιο και σε συνέντευξή του μιλάει για την περηφάνεια που νιώθει για την κόρη του Μαριλού Κατσαφάδου η οποία ακολουθεί τα βήματά του στον χώρο της υποκριτικής. 

Ο ηθοποιός αναφέρεται στην κόρη του με τα πιο τρυφερά λόγια ενώ μιλάει και για τα 50 χρόνια που έχει διαγράψει στον χώρο της υποκριτικής.

Ναυάγιο – Κατσαφάδος: «Ο Καλλέργης θρηνεί το χαμένο του παιδί»

Η κόρη σας, Μαριλού Κατσαφάδου, κάνει τα δικά της επιτυχημένα βήματα στην υποκριτική. Της έχετε δώσει κάποια συμβουλή και πώς αντιδράσατε όταν σας είπε την απόφασή της να ασχοληθεί κι εκείνη με αυτό το επάγγελμα;

Ήταν μία μεγάλη έκπληξη, καθώς μέχρι τις πανελλαδικές εξετάσεις δεν είχε εκφράσει την επιθυμία της για αυτό το επάγγελμα. Όταν μου το είπε, τρόμαξα λίγο γιατί ξέρω τις δυσκολίες και τις αγωνίες αυτής της δουλειάς. Δεν ήθελα να περάσει κάτι τέτοιο. Βεβαίως, όμως, ένα παιδί θα το αφήσεις να πετάξει και να κάνει αυτό που θέλει. Τώρα που πέρασαν τα χρόνια και την έχω δει και στο θέατρο και στην τηλεόραση, ομολογώ πως είναι καλή, την καμαρώνω και χαίρομαι γιατί το κάνει με σοβαρότητα.

thodoriskatsafados_1711064063_3328969104569796413_65245533553.jpg

Τη θαυμάζετε;

Τη θαυμάζω αντικειμενικά, γιατί διαπιστώνω ότι παίζει με τέτοιο, τρόπο, που δεν έχει σχέση με την καθημερινότητα της. Είναι διαφορετική και μου αρέσει.

Έχετε κάποιο απωθημένο σε ρόλο ή σε συνεργασία; Γιατί στα 50 χρόνια πορείας σας έχετε κάνει διαφορετικά πράγματα και έχετε συνεργαστεί, αν όχι με όλους, με αρκετούς.

Έχω συνεργαστεί σχεδόν με όλους. Αγαπώ πολύ την τραγωδία. Τον τελευταίο καιρό έχουν μπει καινούριοι άνθρωποι που δεν με ξέρουν και θα ήθελα να δουλέψω μαζί τους και να πειραματιστώ σε έναν καινούριο τρόπο με τον οποίο ανεβαίνουν τα κλαδικά έργα. Να δω-με μία νέα ματιά την τραγωδία στο θέατρο. Θα ήθελα πολύ να μου συμβεί.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά σας;

Το καλοκαίρι το πιο πιθανό είναι να κάνω γυρίσματα για μία τηλεοπτική σειρά και ίσως κάνω μία ταινία. Για τον χειμώνα συζητάω και για θέατρο, αλλά ακόμη δεν έχουμε καταλήξει σε ποιο. Τον Οκτώβριο θα αρχίσουν οι «Μαύροι πίνακες», που τους έχουμε ήδη τελειώσει, και το MEGA θα προβάλλει τη σειρά «17 κλωστές». Και ίσως με δείτε και σε κάτι ακόμη. Εύχομαι να μη με βαρεθείτε. (Γελάει.)

Δεν νομίζω πως σας έχουμε βαρεθεί...

Κάνω διαφορετικά πράγματα. Ας πάμε ξανά στο «Ναυάγιο».

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved