Αποθεώθηκε ο Μπάσης! Ρίγη συγκίνησης για το Άξιον Εστί – Όρθιο το κοινό χειροκροτούσε ασταμάτητα
Showbiz

Αποθεώθηκε ο Μπάσης! Ρίγη συγκίνησης για το Άξιον Εστί – Όρθιο το κοινό χειροκροτούσε ασταμάτητα

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς τα όσα έζησε το ελληνικό κοινό της Αυστραλίας που είχε τη χαρά και την τιμή να απολαύσει το συγκλονιστικό μουσικό ορατόριο του συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη «Άξιον Εστί» σε στίχους του νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη.

Με αφετηρία το Σίδνεϋ, το κοινό αποθέωσε τον Δημήτρη Μπάση στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής της πόλης (City Recital Hall) ενώ στη δεύτερη κατά σειρά συναυλία του στο Μέγαρο Μουσικής Μελβούρνης (Melbourne Recital Centre) έζησε μαγικές στιγμές με τις ερμηνείες του Δημήτρη Μπάση να αποθεώνονται από τους εκατοντάδες Έλληνες.

Δημήτρης Μπάσης: Οι sold out συναυλίες στην Αυστραλία, η αποθέωση και το συγκινητικό βίντεο!

dimitrismpasis_1717665144_3384342984121195095_2917485356.jpg

Όρθιοι για περισσότερα από δεκαπέντε λεπτά τραγουδούσαν μαζί του ενώ ακατάπαυστο ήταν το χειροκρότημά τους. Ο μαέστρος George Ellis καθοδήγησε αριστοτεχνικά την 90μελή χορωδία “Exaudi “, ενώ ο ψάλτης Γιώργος Καραντώνης και ο αφηγητής Τόνι Νικολακόπουλος με τους εμβληματικούς τους ρόλους έδωσαν «σάρκα και οστά» στην ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη.

Η φωνή του Δημήτρη Μπάση υπό τα χορωδιακά ηχοχρώματα άγγιξαν τις ψυχές όλων όσοι βρέθηκαν σε αυτή τη μαγική βραδιά.

Το απόγευμα της Τετάρτης (5-06) πραγματοποιήθηκε η τρίτη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Μπρισμπέιν (QPAC) με το κλίμα να είναι ενθουσιώδες αλλά και συγκινησιακά φορτισμένο καθώς σε αυτή την τελευταία, συμμετείχε και ο 91χρονος Απόστολος Μπέλας, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του ως μέρος των αντίστοιχων χορωδιών της ελληνικής κοινότητας, γεγονός που συγκλόνισε τους θεατές.

Δημήτρης Μητροπάνος-O Δημήτρης Μπάσης θυμήθηκε το τελευταίο του ζεϊμπέκικο: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Δημήτρης Μπάσης: Παρουσιάζει τη νέα του επιτυχία «Τα σημάδια σου» με το συγκλονιστικό music video

Η συγκίνηση του Δημήτρη Μπάση για τον πατέρα του - «Ήταν μια δυνατή στιγμή στη σχέση μας»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved