Ιλάειρα Ζήση για Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Με θλίβει πάρα πολύ να βλέπω τον άντρα μου στεναχωρημένο»
NDP photo agency
Showbiz

Ιλάειρα Ζήση για Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Με θλίβει πάρα πολύ να βλέπω τον άντρα μου στεναχωρημένο»

Σήμερα 4/6 εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά της Super Κικής με το δικαστήριο ωστόσο να αθωώνει την influencer.

Αυτή η απόφαση όπως ήταν φυσικό δεν άρεσε καθόλου στον Μαυρίκιο Μαυρικίου και επομένως και στη σύζυγό του Ιλάειρα Ζήση, με την οποία θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί σύντομα.

Η Ιλάειρα Ζήση, μετά την απόφαση αυτή, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και με τον τρόπο της να δείξει την αγάπη και την εκτίμηση προς το πρόσωπο του αγαπημένου της.

Μαυρίκιος σε Λιάγκα: «Εσύ που διαβάζεις από το πρωί ότι βγήκες με μία κοπέλα και λένε ότι…»

ilaeira-zisi-(2).jpg

«Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα υποστήριξης και αγάπης. Με θλίβει πάρα πολύ να βλέπω τον άντρα μου στεναχωρημένο. Πιστεύω πως ήταν μια άδικη απόφαση και είμαι σίγουρη πως στο τέλος θα έρθει η δικαιοσύνη. Θέλω να σου πω Μαυρίκιε πως σε αγαπώ γι΄αυτό που είσαι και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα. Είσαι πολλά περισσότερα από όσα ξέρει ο κόσμος κιάλι τα media και είμαι περήφανη που η κόρη μας έχει εσένα για πατέρα», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιλάειρα Ζήση.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

ilaeira.jpg

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στο Πρωινό με την Super Κική! Χείμαρρος ο Λιάγκας- Θολώνει το μυαλό μου! Κουνάει το δάχτυλο...

Super Kική: Η επίθεση στους ρεπόρτερ έξω από τα δικαστήρια - Η δικαστική μάχη με τον Μαυρικίου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved