Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Όλες οι φορές που έδειξαν τον έρωτά τους δημόσια!

NDPPHOTO 

Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Όλες οι φορές που έδειξαν τον έρωτά τους δημόσια!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Νίκα, και οι δυο τους δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Η εντυπωσιακή σύντροφος του γοητευτικού τραγουδιστή είναι 24 χρόνων, είναι πανέμορφη και επιτυχημένη. Αποφοίτησε από το κολλέγιο το 2017 και συνέχισε τις σπουδές της στο University of Southern στην Καλιφόρνια. Πολυτάλαντη, ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση και έχει βάλει τη δική της σφραγίδα στο σπουδαίο οικογενειακό οικοδόμημα. Ταξιδεύει πολύ σε όλο τον κόσμο, ενώ δεν παραβλέπει να επισκέπτεται την Ελλάδα και να γνωρίζει καινούργια μέρη.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο καλλιτέχνης – φαινόμενο & η λαμπερή απονομή για το διαμαντένιο album «22»!

argiros-zevgara-(3).jpg

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα αν και δεν έχουν δημοσιοποιήσει τη σχέση τους ανοιχτά στα media, δεν έκρυψαν ποτέ ότι είναι μαζί. Απ' ό,τι φαίνεται και οι δύο προτιμούν να ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρόλα αυτά, η σύντροφός του έχει βρεθεί αρκετές φορές στο πλευρό του γνωστού τραγουδιστή, όπως έγινε και πριν από λίγες μέρες στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου γιόρτασαν μαζί τις διαμαντένιες πωλήσεις του album «22».

aleksandra-nikas.jpg

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν οι δυο τους βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα με τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Τον περασμένο Μάιο, ο φωτογραφικός φακός είχε εντοπίσει για ακόμα μία φορά το ερωτευμένο ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές στη Μύκονο.

Πριν από λίγο καιρό, η Αλεξάνδρα Νίκα βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ενώ την τελευταία φορά που ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι ήταν στο closing party της Άννας Βίσση.

aleksandra-nika.jpg

NDPPHOTO

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Σίγουρα θέλω να δημιουργήσω οικογένεια, είναι το πιο βασικό πράγμα στη ζωή»

Αποκλειστικές φωτό-Αργυρός: Η προτομή, το Diamond album,το πάρτι στο Ζάππειο & οι εκλεκτές παρουσίες

Ο Αργυρός με την αδελφή του δεν μοιάζουν καθόλου - Η πανεπιστημιακή καριέρα & η σχέση τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved