Πάολα: Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται, μετά την είδηση ότι μπαίνει λουκέτο
Showbiz

Πάολα: Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται, μετά την είδηση ότι μπαίνει λουκέτο

Viral έγινε η είδηση ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης βάζει λουκέτο στο κέντρο διασκέδασης στο οποίο εμφανίζεται η Πάολα.

Τις προηγούμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του voria, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε συστάσεις στην επιχείρηση, ενώ είχαν γίνει και συλλήψεις. Για το θέμα μάλιστα είχε ενημερωθεί και η εισαγγελία Θεσσαλονίκης. Είχαν προηγηθεί καταγγελίες κατοίκων της περιοχής για ηχορύπανση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι διαμαρτυρίες για ηχορύπανση συνεχίζονταν. Ενημερώθηκε ο δήμος, ο οποίος πλέον με απόφασή του προχωρά στη σφράγιση του καταστήματος.

Πάολα: Λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται

paola.jpg

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στη Voria ο αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας, Παντελής Καζαντζίδης, οι υπηρεσίες του δήμου ενημερώθηκαν για την κατάσταση και ο δήμος έλαβε την απόφαση για διακοπή λειτουργίας και σφράγιση του καταστήματος. Η απόφαση, η οποία έχει ήδη κοινοποιηθεί στην επιχείρηση, βάσει νόμου θα ισχύσει από την ερχόμενη Τρίτη.

Η πρεμιέρα της γνωστής και αγαπημένης τραγουδίστριας είχε γίνει στις 24 Μαΐου και οι εμφανίσεις της γίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Πάολα για Γιώργο Μαζωνάκη: «Ξέρω τι συμβαίνει. Το χέρι που σε παραταϊζει, δεν το δαγκώνεις ποτέ»


Το νυχτερινό κέντρο διαψεύδει το δημοσίευμα με επίσημη ανακοίνωση η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: «Ο Πολυχώρος του Μύλου λειτουργεί ως νομίμως αδειοδοτημένος χώρος διενέργειας παραστάσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4229/2014. Στα πλαίσια του νόμου έχει λάβει και φέτος άδεια διενέργειας παραστάσεων η οποία είναι σε ισχύ και ως εκ του οι παραστάσεις θα λάβουν χώρα κανονικά».

paola.jpg

Διαβάστε επίσης:

Η λατρεία για την κόρη της, Παολίνα και η κρυφή προσωπική ζωή

Πάολα: H απάντηση για τα επικριτικά σχόλια μετά τις εμφανίσεις της κόρης της στα νυχτερινά κέντρα

Στο καρναβάλι της Χαλκιδικής με την κόρη της, Παολίνα – Η εντυπωσιακή μεταμφίεσή τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved