Μπέσσυ Μάλφα: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της που θα σας εντυπωσιάσει - Η φώτο της χωρίς μακιγιάζ
Showbiz

Μπέσσυ Μάλφα: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της που θα σας εντυπωσιάσει - Η φώτο της χωρίς μακιγιάζ

Η Μπέσσυ Μάλφα τόλμησε και έκανε μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της μετά από χρόνια.

Η ηθοποιός που το τελευταίο διάστημα έχει γίνει λάτρης του Instagram δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο σε instastory και μας έδειξε τη μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στα μαλλιά της.

Η Μπέσσυ Μάλφα αποχαιρέτησε τα ξανθά μαλλιά της και υιοθέτησε μία καστανή απόχρωση!

Η ίδια επέλεξε να ποζάρει άβαφη και χωρίς φίλτρα, με ένα μπλε T-shirt, δίπλα σε μία ανθισμένη βουκαμβίλια και να δείξει την εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε.

Η ηθοποιός δεν μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της, αλλά αυτή τη φορά τόλμησε και... μας ενθουσίασαν τα καστανά μαλλιά της!

1675035011598-29812252-skiadaresis-malfa-3.jpg

Nα σας θυμίσουμε ότι σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει για την οικογένειά της και την σχέση της με τον σύζυγό της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση τόνισε: «Μου αρέσει πολύ να ζωγραφίζω. Η μητέρα μου ήταν ζωγράφος, κάποια στιγμή θα κάνω μία έκθεση με τους πίνακές της. Αν ζωγράφιζα τα παιδιά μου, θα έφτιαχνα ένα χέρι που ανθίζει σε λουλούδι. Αν ζωγράφιζα τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, θα έκανα ένα μάτι με μία ελίτσα που του την έβγαλε ο δερματολόγος και μας έχει σπάσει τα νεύρα. Από την πρώτη συνάντηση με τον Σκιαδαρέση θυμάμαι την αλήθεια του, είναι συγκλονιστικός ηθοποιός, έλαμπε. Από την ήμερα του γάμου μου θυμάμαι πως ήμουν σαν τούρτα, ήταν όλο το ελληνικό θέατρο και σινεμά, πήρα πολλή αγάπη».

Διαβάστε επίσης:

Η κόρη των Σκιαδαρέση- Μάλφα είναι ερωτευμένη: Οι φωτό της «Σκιαδαρέσας» με τον σύντροφό της

Μπέσυ Μάλφα: «Όταν με αποκαλούν «γυναίκα του Φατσέα» τους απαντώ ότι…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved