Δημήτρης Σταρόβας: Ο Γολγοθάς, η γυναίκα – βράχος στο πλευρό του και ο αγώνας της επιστροφής
Showbiz

Δημήτρης Σταρόβας: Ο Γολγοθάς, η γυναίκα – βράχος στο πλευρό του και ο αγώνας της επιστροφής

Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες ηθοποιoύς που όμως αυτό το διάστημα ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά.

Κανείς δεν περίμενε πριν από λίγο καιρό όταν είχε παραχωρήσει συνέντευξη ότι λίγο μετά θα αντιμετώπιζε ένα τόσο σοβαρό θέμα με την υγεία του.

«Αισθάνομαι χειρότερα από ό,τι είμαι. Άλλο να είσαι 40 ετών με παραπάνω κιλά, άλλο 50, άλλο 60. Τώρα λοιπόν που έγινα 60 ετών, θέλω να αλλάξω την εικόνα μου. Πρέπει να μπω σε μια άλλη κατηγορία αναγκαστικά, γιατί στενεύουν τα περιθώρια», είχε πει ο Δημήτρης Σταρόβας στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.

Λίγο μετά μεταφέρθηκε στο Τζάννειο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Η είδηση για την ξαφνική περιπέτεια της υγείας του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία με δεκάδες καλλιτέχνες να του εύχονται ταχεία ανάρρωση.

Ήταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι όταν ο 61χρονος αγαπημένος καλλιτέχνης αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και με ασθενοφόρο διακομίστηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου. Οι γιατροί διέγνωσαν ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο και χορήγησαν την κατάλληλη αντιθρομβωτική αγωγή.

starovas-1.jpg

Το βράδυ της Τετάρτης 22 Μάη είχε και ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής και είχε ένα από τα πιο δύσκολα βράδια μέσα στο νοσοκομείο. Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά, πήρε το εξιτήριό του, στέλοντας λίγο πριν ένα ηχηρό μήνυμα.

Ένα διπλό μήνυμα για την ακρίβεια που μόνο αισιοδοξία και θετική ενέργεια μπορεί να φέρει. Με αυτό τον τρόπο έδειξε πως έχει πλήρη συνείδηση του τι έχει συμβεί και είναι έτοιμος να παλέψει και να ακολουθήσει τις οδηγίες των ιατρών προκειμένου να επανέλθει πλήρως στην καθημερινότητά του.

1717755714569-256233092-starobas.jpg


«Μην παραιτείσαι + Κάνε το», διαβάσαμε πάνω στο t-shirt του. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των γιατρών.

Νικητής ο Σταρόβας: Χαιρετά συγκινημένος την κάμερα & στέλνει το δικό του μήνυμα: «Μην παραιτείσαι»

Παρά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την ομιλία του, παλεύει καθημερινά έχοντας στο μυαλό του ένα καλύτερο αύριο που θα το ζήσει απολύτως υγιής.

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή η επί 8 χρόνια σύντροφος του, Άννα Σταθάκη, για την οποία είχε μιλήσει δημόσια στο παρελθόν. Είναι γυμνάστρια και δεν τον άφησε μόνο του ούτε μια στιγμή όλες αυτές τις μέρες που ο ηθοποιός βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του.

«Αν παντρευτώ, θα παντρευτώ την Άννα, γιατί είναι γυναίκα με... κότσια...», είχε δηλώσει ο Δημήτρης Σταρόβας για την σύντροφό του σε συνέντευξή του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved