Χαραλαμπόπουλος: Γιορτάζει 10 χρόνια γάμου & αυτό το βίντεο είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα!
Showbiz

Χαραλαμπόπουλος: Γιορτάζει 10 χρόνια γάμου & αυτό το βίντεο είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα!

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου γιορτάζουν την επέτειο του γάμου τους και ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο! 

Να σας θυμίσουμε ότι το 2014 ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έκανε την «έκπληξη» στην ελληνική showbiz και παντρεύτηκε τη σύντροφό του, Λίνα Πρίντζου με καλεσμένους μόνο 25 άτομα στη Βενετία.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Αυτό με έκανε να χτυπήσω καμπανάκι και να πω: “Παναγία μου"»

printzou-xaralampopoulos-kentriki.jpg

«Τώρα θα μπούνε τα πράγματα στη θέση τους. Όλο αυτό δεν ξεκίνησε από ρομαντισμό αλλά από μια απόγνωση. Όταν έγινε η πρόταση του είπα ότι εγώ θέλω να παντρευτώ στα Γιάννενα και τρεις μέρες να βαράνε κλαρίνα. Προκειμένου λοιπόν να αποφύγει αυτό το τριήμερο γλεντοκόπι πήγαμε στη Βενετία. Αυτός ήταν ο λόγος της Βενετίας. Έγινε εξαιτίας της απελπισίας του Βασίλη», είχε δηλώσει η Λίνα Πρίντζου στην εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω, αποκαλύπτοντας τον πραγματικό λόγο που δεν έγινε ο γάμος τους στο χωριό της, όπου και επιθυμούσε.

Γιορτάζοντας λοιπόν τα 10 χρόνια έγγαμου βίου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στη σύζυγό του με ένα τρυφερό βίντεο που κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«10 χρόνια! #αγάπηκαιγάμος #επέτειος #Βενετία», έγραψε ο γνωστός ηθοποιός στη λεζάντα του βίντεο και τα σχόλια πήραν «φωτιά»!

Δείτε εδώ το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

«Πάγωσε» η Μπάρκα με τα «γαλλικά» του Χαραλαμπόπουλου - «Συγνώμη πρωί πρωί»

Χαραλαμπόπουλος: «Τρελαίνομαι. Απεχθάνομαι τους...»-Η ασπίδα απέναντι στα social media & την αγένεια

Βούρκωσαν Τσορτέκης - Χαραλαμπόπουλος: «Συγκινήθηκα. Γενικά... κλαίω»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved