Η αντίδραση της Πάολα μετά τις καταγγελίες για ηχορύπανση και το «λουκέτο» στο μαγαζί όπου τραγουδά
Showbiz

Η αντίδραση της Πάολα μετά τις καταγγελίες για ηχορύπανση και το «λουκέτο» στο μαγαζί όπου τραγουδά

Ενοχλημένη δείχνει να είναι η Πάολα μετά το λουκέτο με το οποίο απειλείται ότι θα μπει στο μαγαζί όπου τραγουδάει στη Θεσσαλονίκη. 

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή του μαγαζιού που έχει ανακαινιστεί πρόσφατα και είπε από μικροφώνου: «Παίζουμε δυνατά; Είναι δυνατά; Όχι γ@@ω την π…α μου. Παίζουμε δυνατά κύριε μου; Πιο δυνατά θέλεις ε; Μήπως εμείς τι θέλουμε; Το ανάποδο; Δεν πειράζει όμως…».

AS2A5517.jpg

Κάτοικοι της περιοχής μίλησαν στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA πως επί μέρες κοιμόντουσαν μετά τις 5 τα ξημερώματα λόγω της φασαρίας, ενώ είχαν προχωρήσει σε δεκάδες κλήσεις στην αστυνομία.

«Εκπλήσσομαι από την περιφρόνηση με την οποία εκφράστηκε προς τους κατοίκους και κυρίως την έννομη τάξη. Είναι η κλασική νοοτροπία των ανθρώπων που νομίζουν ότι είναι υπεράνω του νόμου», είπε μεταξύ άλλων κάτοικος της περιοχής, σε ό,τι είχε να κάνει με την αντίδραση αυτή της Πάολα.

Ο Παντελής Καζαντζίδης, αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας Θεσσαλονίκης, από την πλευρά του, ανέφερε στην εκπομπή πως μετά τις καταγγελίες των κατοίκων ο Δήμος προχώρησε σε αναστολή της άδειας των παραστάσεων, ενώ την ερχόμενη Τρίτη (11/06) πρόκειται να μπει λουκέτο στο μαγαζί.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved