Η «πληρωμένη» απάντηση της Τούνη σε όσους τη σχολίασαν για τα σέξι beach look της!
Showbiz

Η «πληρωμένη» απάντηση της Τούνη σε όσους τη σχολίασαν για τα σέξι beach look της!

Η Ιωάννα Τούνη αυτές τις μέρες βρέθηκε στη Μύκονο για επαγγελματικό λόγο και στο μεταξύ προκάλεσε και έναν μικρό χαμό με τις εμφανίσεις της με sexy looks για την παραλία! 

Η όμορφη influencer επέλεξε το νησί των Ανέμων για τη φωτογράφηση των νέων μαγιό της εταιρίας που διαθέτει, όμως ενοχλήθηκε ιδιαίτερα όταν παρά τη θέλησή της, όπως υποστήριξε, κυκλοφόρησαν βίντεο της ίδιας και συνεργατών της κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Με πήρε έξαλλη η Ιωάννα Τούνη και μου έλεγε…»

Photo-shared-by-I-w-a-n-n-a-T-o-y-n-h-on-July-14-2023-tagging-@j.touni-and-@bubblegun_world..jpg

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ενοχλήθηκε ακόμα περισσότερο όταν τη σχολίασαν για τις ιδιαίτερα αποκαλυπτικές δημιουργίες που φορούσε και που για κάποιους δεν έπρεπε να φοράει, ειδικά τώρα που έχει γίνει μαμά.

Εκείνη όμως, αποφάσισε να δώσει την απάντησή της ανεβάζοντας ένα βίντεο στο Tik Tok στο οποίο απεικονίζεται να χορεύει ξέφρενα στους ρυθμούς του νέου τραγουδιού της Ελένη Φουρέιρα «Αεροπλάνο» φορώντας ένα μπικίνι που της πήγαινε πάρα πολύ και τόνιζε το καλλίγραμμο κορμί της, όμως ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικό συγχρόνως.

Αυτή όμως ήταν η απάντησή της και μάλιστα στο βίντεο έγραψε προς όλους και όλες όσοι θα το δουν: «Φιλάκια από Μύκονο σε αυτούς που μου λένε να σταματήσω να φοράω σέξι μαγιουδάκια γιατί έγινα μαμά».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved