Γαμπρός ο Κωνσταντίνος Δρούλιας: Ο χορός στη μέση του δρόμου και το ευτράπελο με τους καλεσμένους
Showbiz

Γαμπρός ο Κωνσταντίνος Δρούλιας: Ο χορός στη μέση του δρόμου και το ευτράπελο με τους καλεσμένους

Γαμπρός ντύθηκε σήμερα (8/6) ο Κωνσταντίνος Δρούλιας για να ενώσει για πάντα τη ζωή του με την αγαπημένη του Αναστασία

Ο τραγουδιστής βίωσε την όλη εμπειρία με όλες τις παραδόσεις και τα έθιμα αφού ντύθηκε γαμπρός από τους κολλητούς του φίλους και τον αδελφό του Ηλία φυσικά. Όλα έγιναν στο πατρικό του πριν πάρει τον δρόμο για την εκκλησία όπου και είχε δώσει το ομορφότερο ραντεβού της κοινής του ζωής με την αγαπημένη του, Αναστασία.

droulias-1.jpg

Το ζευγάρι είναι μαζί τέσσερα χρόνια και έχουν ήδη αποκτήσει και ένα κοριτσάκι που σήμερα βαφτίζεται, αμέσως μετά τον γάμο των γονιών της. Το όνομα που θα πάρει η μικρή είναι Σοφία.

Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας άρχισε τις ετοιμασίες από νωρίς, με το τραγούδι και τον χορό στο σπίτι να κυριαρχούν. Μάλιστα, οι φίλοι του, από τους οποίους οι περισσότεροι ασχολούνται με το νησιώτικο τραγούδι όπως και οι Droulias Brothers, δημιούργησαν την κατάλληλη ατμόσφαιρα ώστε ο γαμπρός να φύγει με βιολιά και άλλα μουσικά όργανα από το πατρικό του. Και όχι μόνο να φύγει αλλά και να τραγουδήσει και ο ίδιος αλλά και να χορέψει ακόμα και στη μέση του δρόμου με τη μητέρα του και τον αδελφό του, όπως συνηθίζεται αυτή την ημέρα για τον γαμπρό ο οποίος αποχαιρετά για πάντα την εργένικη ζωή.

Και επειδή γάμος χωρίς ευτράπελα δεν γίνεται, στον δρόμο για την εκκλησία όπου τον οδήγησε ο αδελφός του Ηλίας, κάποιοι από τους καλεσμένους έχασαν τον δρόμο, γεγονός όμως που δεν επηρέασε σε τίποτα τα δύο μυστήρια που επρόκειτο να ακολουθήσουν.

Δείτε παρακάτω βίντεο από την προετοιμασία του γαμπρού και τον δρόμο του προς την εκκλησία:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved