Φρενίτιδα στη συναυλία των Coldplay - Οι επώνυμοι στο ΟΑΚΑ και τα Ελληνικά του Κρις Μάρτιν
Hollywood

Φρενίτιδα στη συναυλία των Coldplay - Οι επώνυμοι στο ΟΑΚΑ και τα Ελληνικά του Κρις Μάρτιν

Απόψε έλαβε χώρα η πρώτη μεγάλη συναυλία των Coldplay που τόσο πολύ περίμεναν με ανυπομονησία οι φαν του συγκροτήματος. 

Λίγο μετά τις 9,30 το βράδυ απόψε (8/6) το συγκρότημα της εναλλακτικής ροκ μουσικής από τη Βρετανία εμφανίστηκε στη στρογγυλή σκηνή που είχε στηθεί στο κέντρο του ΟΑΚΑ και ξεκίνησε τη συναυλία.

Coldplay: Οι φοιτητές που κατέκτησαν τον κόσμο -Η sold out συναυλία, οι 70.000 θεατές & οι εκπλήξεις

Snapinsta.app_448076188_303520219497984_7399372823084151761_n_1024.jpg

O Ανδρέας Γεωργίου με τη σύντροφό του και τους φίλους τους λίγο πριν βρεθούν στο ΟΑΚΑ

Η υποδοχή που επεφύλασσαν οι Έλληνες θαυμαστές των Coldplay ήταν πραγματικά πολύ θερμή, καθώς έγιναν ένα και τραγουδούσαν ρυθμικά μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Ï ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÓ ÊÕÑÉÁÊÏÓ ÌÇÔÓÏÔÁÊÇÓ ÓÔÏ ÏÁÊÁ ÃÉÁ ÔÇ ÓÕÍÁÕËÉÁ ÔÙÍ COLDPLAY

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα λίγο πριν περάσουν την είσοδο στο ΟΑΚΑ.

INTIME NEWS

Από χθες το βράδυ είχαν στηθεί ολόκληρες σκηνές έξω από το Ολυμπιακό στάδιο από τον κόσμο που ήθελε να ζήσει την εμπειρία πολύ νωρίτερα από την ώρα έναρξης της συναυλίας που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα του φετινού καλοκαιριού.

coldplay-mpompa.jpg

Και η Χριστίνα Μπόμπα στο ΟΑΚΑ για τη συναυλία

Και οι Coldplay όμως, έδειχναν να είναι πολύ χαρούμενοι που θα συναντιόντουσαν με το ελληνικό κοινό τους που γνώριζαν ότι είναι πολύ θερμό. Λίγες ώρες πριν τη συναυλία λοιπόν, στον επίσημο λογαριασμό τους ανέβηκε μία φωτογραφία την ώρα της προετοιμασίας στο ΟΑΚΑ με την εξής λεζάντα:

1717874295079-442752819-coldplay.jpg

Η ανάρτηση των Coldplay λίγο πριν τη συναυλία.

«Δεν είμαστε σίγουροι αν ο Αρχιμήδης θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί μας πήρε τόσο πολύ καιρό να έρθουμε στην Ελλάδα... Όμως φτάνοντας στην Αθήνα έκανε την... Οδύσσειά μας τόσο γλυκιά! Ανυπομονούμε να παίξουμε απόψε στο πανέμορφο Ολυμπιακό Στάδιο».

Φυσικά ήταν πολλοί και οι επώνυμοι θαυμαστές του συγκροτήματος που από νωρίς έκαναν live μεταδόσεις ή αναρτήσεις μέσα από το ΟΑΚΑ, απαθανατίζοντας τις μοναδικές ερμηνείες των Coldplay. Ανάμεσά τους, εκτός από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Ανδρέας Γεωργίου με την παρέα του, ο Αποστόλης Τότσικας, ο Χρήστος Μάστορας με την αγαπημένη του Γαρυφαλλιά Καλληφώνη και πολλοί ακόμα...

Σαν μικρά παιδιά χοροπηδούσαν λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας περιμένοντας να δουν live την αγαπημένη τους μπάντα:

Μια από τις πιο συγκινητικές και δυνατές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν ο frontman των Coldplay, Κρις Μάρτιν από μικροφώνου άρχισε να μιλάει ελληνικά: «Χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Ευχαριστούμε. Είμαστε ευγνώμονες. Γεια σας».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved