Showbiz

Μάικλ Μόσλεϊ: Με δάκρυα στα μάτια ο κάμεραμαν που βρήκε τη σορό του - «Λυπάμαι που τον βρήκα νεκρό»

Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ με τον Βρετανό παρουσιαστή του BBC στη Σύμη. Ο ίδιος βρέθηκε νεκρός κοντά σε μια παραλία.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής του BBC ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν από μερικές μέρες στη Σύμη όπου έκανε διακοπές μαζί με τη σύζυγό του και ένα φιλικό ζευγάρι, όπως δείχνουν τα πράγματα, είχε τραγική κατάληξη παρ' όλο που η οικογένειά του είχε ελπίδες ότι θα βρεθεί ζωντανός, μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Ο Τζέιμι Όλιβερ αποχαιρετά τον Μάικλ Μόσλεϊ - Το συγκινητικό αντίο & το μήνυμα στην οικογένειά του

Μάλιστα, τα παιδιά του είχαν ταξιδέψει χθες στη Σύμη προκειμένου να είναι κοντά στη μητέρα τους και αγωνιώντας βέβαια για την τύχη του πατέρα τους, ο οποίος όμως, φαίνεται πως άφησε την τελευταία του πνοή μετά από ατύχημα.

Το άψυχο σώμα του βρέθηκε δίπλα σε έναν φράχτη στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στο νησί, όπου σύμφωνα με τις πρώτες εικασίες φαίνεται πως γλίστρησε και χτύπησε. Είναι ένα απόμερο σημείο όπου αν είχε μαζί του κινητό τηλέφωνο, ίσως και να ζούσε σήμερα. Όμως, όπως έχει αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή η γυναίκα του, εκείνη την ημέρα που εξαφανίστηκε, ο Μάικλ Μόσλεϊ αποφάσισε να μην πάρει κινητό καθώς θα έκανε τη βόλτα του στα πέριξ από το σημείο όπου βρισκόταν με την παρέα του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η σορός του άτυχου παρουσιαστή βρέθηκε από συνεργείο της ΕΡΤ, όταν οι δημοσιογράφοι τραβούσαν πλάνα από την περιοχή.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Αριστείδης Μιαούλης, αποκάλυψε πως ο καμεραμάν της ΕΡΤ, Αντώνης Μυστιλόγλου, εντόπισε κατά τη διάρκεια καταγραφής πλάνων ότι κάτι γυάλιζε στα βράχια, τότε έκανε ζουμ και είδε τον γνωστό παρουσιαστή νεκρό.

Μάλιστα, ο κάμεραμαν Αντώνης Μυστιλόγλου, η κάμερα του οποίου εντόπισε την σορό του άτυχου Βρετανού παρουσιαστή του BBC, με δάκρυα στα μάτια παραχώρησε δηλώσεις στην ρεπόρτερ του Sky News και μίλησε για τη στιγμή που εντόπισε τη σορό.

«Λυπάμαι που ήμουν εγώ που τον βρήκα νεκρό», είπε βουρκωμένος ο Έλληνας εικονολήτης. «Μακάρι να είχαμε καλύτερα νέα».

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στη Σύμη: H αποκάλυψη του Δημάρχου του νησιού για τον παρουσιαστή του BBC που αγνοείται

Παρουσιαστής του BBC αγνοείται στη Σύμη

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved