Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Πώς θα περάσει το ζευγάρι τις καλοκαιρινές του διακοπές;

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Νίκα, και οι δυο τους δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Η εντυπωσιακή σύντροφος του γοητευτικού τραγουδιστή είναι 24 χρόνων, είναι πανέμορφη και επιτυχημένη. Αποφοίτησε από το κολλέγιο το 2017 και συνέχισε τις σπουδές της στο University of Southern στην Καλιφόρνια. Πολυτάλαντη, ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση και έχει βάλει τη δική της σφραγίδα στο σπουδαίο οικογενειακό οικοδόμημα. Ταξιδεύει πολύ σε όλο τον κόσμο, ενώ δεν παραβλέπει να επισκέπτεται την Ελλάδα και να γνωρίζει καινούργια μέρη.

Συγκλονίζει ο Αργυρός για το πρόβλημα υγείας του: «Βγήκε η κήλη πιο έξω & έσερνα το πόδι μου...»

Instagram / argiros_konstantinos

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα αν και δεν έχουν δημοσιοποιήσει τη σχέση τους ανοιχτά στα media, δεν έκρυψαν ποτέ ότι είναι μαζί. Απ' ό,τι φαίνεται και οι δύο προτιμούν να ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρόλα αυτά, η σύντροφός του έχει βρεθεί αρκετές φορές στο πλευρό του γνωστού τραγουδιστή, όπως έγινε και πριν από λίγες μέρες στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου γιόρτασαν μαζί τις διαμαντένιες πωλήσεις του album «22».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Reallife το ζευγάρι φέτος το καλοκαίρι θέλει να βρει λίγο προσωπικό χρόνο, μακριά από την πίεση της καθημερινότητας, τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους.

Πιο συγκεκριμένα, σκοπεύουν να επισκεφθούν τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, δυο νησιά που είχαν επιλέξει και στις περσινές τους καλοκαιρινές διακοπές.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Σίγουρα θέλω να δημιουργήσω οικογένεια, είναι το πιο βασικό πράγμα στη ζωή»

Αποκλειστικές φωτό-Αργυρός: Η προτομή, το Diamond album,το πάρτι στο Ζάππειο & οι εκλεκτές παρουσίες

Ο Αργυρός με την αδελφή του δεν μοιάζουν καθόλου - Η πανεπιστημιακή καριέρα & η σχέση τους

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved