Διάσημοι celebrities που μοιάζουν μεταξύ τους σαν δυο σταγόνες νερό!
Showbiz

Διάσημοι celebrities που μοιάζουν μεταξύ τους σαν δυο σταγόνες νερό!

Μπορεί να τους έχεις δει πολλές φορές όμως πάντα τους μπερδεύεις γιατί η ομοιότητά τους είναι απίστευτη.

Πολλοί stars του Hollywood μπορεί να έχουν χαράξει τις δικές τους πορείες στο χώρο όμως πολλοί τους μπερδεύουν ακόμα. Και η αλήθεια είναι πως δεν φαίνεται να τους ενοχλεί και μάλιστα το διασκεδάζουν και κάνουν και σχετικές δηλώσεις σε συνεντεύξεις τους. Ας δούμε μερικά παραδείγματα:

Emma Mackey – Margot Robbie

Emma-Mackey-Margot-Robbie.jpg

Η Emma Mackey και η Margot Robbie μοιάζουν εκπληκτικά. Μάλιστα, η Mackey είχε σχολιάσει σχετικά: «Είναι απλά αστείο. Και νομίζω ότι η Margot είχε τη χάρη και το χιούμορ να παίξει με αυτό και να μου επιτρέψει να είμαι στην ίδια ταινία μαζί της. Να είναι καλά. Είναι αστείο στην αληθινή ζωή. Εγώ νομίζω ότι δεν μοιάζουμε καθόλου. Δεν με πειράζει βέβαια. Είναι η Margot Robbie, με δουλεύεις; Είναι η καλύτερη. Την θαυμάζω τόσο πολύ. Δεν με ενοχλεί η σύγκριση. Αλλά θα ήθελα να μπορέσουμε να μην ασχολούμαστε πλέον με αυτό».

Leighton Meester – Minka Kelly

Leighton-Meester-Minka-Kelly.jpg

Η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl, με την πρωταγωνίστρια του Friday Night Lights, την οποία απολαύσαμε και στο Euphoria, είναι επίσης σαν αδελφές.

Penelope Cruz – Salma Hayek

Penelope-Cruz-Salma-Hayek.jpg

Penelope Cruz και Salma Hayek έχουν δει την επιτυχία να χτυπάει κόκκινο. Και καθόλου δεν τις ενοχλεί που οι fans τις μπερδεύουν γιατί στην πραγματική ζωή, οι δυο τους είναι πολύ καλές φίλες, βγάζουν selfies και το απολαμβάνουν.

Daniel Radcliffe – Elijah Wood

Daniel-Radcliffe-Elijah-Wood.jpg

Ο Daniel Radcliffe είχε μιλήσει για το ότι τον μπερδεύουν με τον Elijah Wood: «Αν έρθεις και πεις, ”Είσαι ο Elijah Wood” θα σου πω όχι και δεν θα σου πω ποιος είμαι. Είναι γιατί η ιδέα για εμάς είναι η ίδια. Είμαστε και οι δύο κοντοί τύποι με μεγάλα μπλε μάτια και καστανά μαλλιά. Και κάναμε ταινίες φαντασίας που βγήκαν ταυτόχρονα», είχε πει.

Sarah Hyland – Mila Kunis

Sarah-Hyland-Mila-Kunis.jpg

Η πρωταγωνίστρια του Modern Family είναι ίδια με τη Mila Kunis. Οι δύο γυναίκες είναι τόσο πολύ ίδιες που η Mila Kunis της είχε δώσει την άδεια μία φορά, να προχωρήσει και να προσποιηθεί ότι είναι η η ίδια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved