Σία Κοσιώνη: «Όταν γεννήθηκε ο γιος μου, δεν ήξερα ούτε πώς να αλλάζω την πάνα του. Φοβόμουν...»
Showbiz

Σία Κοσιώνη: «Όταν γεννήθηκε ο γιος μου, δεν ήξερα ούτε πώς να αλλάζω την πάνα του. Φοβόμουν...»

Η Τζένη Θεωνά υποδέχθηκε στο στούντιο του «Μαμά-δες» τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Σία Κοσιώνη, η οποία παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη. 

Συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τον γιο της, τον σύζυγό της αλλά και για την εκπληκτική σχέση που έχει με την πεθερά της, ενώ αναφέρθηκε και στο παιδικό βιβλίο που πρόσφατα έγραψε.

Σία Κοσιώνη: Θυμάμαι ότι ήμουν άδικα ειρωνική και εριστική απέναντί του. Δεν ξέρω γιατί...

«Τα χρόνια μέχρι να ξεκινήσει ο γιος μου σχολείο ήταν γεμάτα, δύσκολα και απαιτητικά, σίγουρα τα πιο ενδιαφέροντα χρόνια της ζωής μου», αποκάλυψε η Σία Κοσιώνη και συνέχισε:

«Δυσκολεύτηκα πολύ με τα μωρουδιακά χρόνια, δεν μπορώ να πω ότι το είχα πάρα πολύ. Όταν γεννήθηκε το παιδί δεν είχα μάθει πώς θα του αλλάζω πάνα, με τρόμαζε. Ένα πρωί ξύπνησα, έσπασαν τα νερά, πήγα γέννησα και δεν ήμουν έτοιμη για αυτό.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι γονιών, εγώ ένιωθα άγαρμπη, ότι θα μου πέσει το μωρό ότι θα του κάνω κακό. Τρόμαζα μέχρι να μάθω. Όταν πήγαμε στις φάση των 2-2μιση πέρασα πιο ωραία και το ευχαριστιόμουν περισσότερο το παιδί».

Σχετικά με την καριέρα της και πώς εξελίχθηκε συνδυάζοντας και τη μητρότητα η Σία Κοσιώνη αποκάλυψε:

«Επέστρεψα στις 40 ημέρες πίσω στη δουλειά μου. Δεν με πίεσε κανείς αλλά ένιωσα έτοιμη να το κάνω, σωματικά δεν ήμουν έτοιμη, γιατί γέννησα με καισαρική, και πονούσα.

Ο Δήμος έχει άλλα τρία αδερφάκια, δεν τα ξεχωρίζεις, αγαπιούνται πάρα πολύ. Το δουλέψαμε με πάρα πολλή δουλειά. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται με μαγικά ραβδιά».

Για τη γνωριμία της με τον Κώστα Μπακογιάννη είπε:

«Η πρώτη μας επαφή ήταν μέσα από μια ραδιοφωνική εκπομπή όταν κατέβαινε υποψήφιος δήμαρχος στο Καρπενήσι. Θυμάμαι ότι ήμουν άδικα ειρωνική και εριστική απέναντί του. Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάπως μου είχε κάτσει πολύ στραβά. Ήμουν σε στυλ “ποιος νομίζεις ότι είσαι τώρα εσύ που διεκδικείς και ψήφο;”. Επειδή ένιωσα ότι το είχα παρακάνει τον κάλεσα στο τηλέφωνο και του ξεκαθάρισα ότι δεν ήταν προσωπικό. Μετά από χρόνια τα έφερε η ζωή και είμαστε μαζί.

Ο Κώστας είναι για εμένα είναι ένας άνθρωπος που μου φέρνει χαρά και αισιοδοξία, με μαλακώνει μέσα μου, με κάνει να νιώθω ότι ό,τι κι αν γίνει θα τα καταφέρουμε και τα πράγματα θα πάνε καλά».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Σία Κοσιώνη: «Δεν με ενόχλησε η ερώτηση για το αν θα έκανα δεύτερο παιδί, γιατί...»

Σία Κοσιώνη: «Δεν σκέφτομαι δεύτερο παιδί, είμαι απολύτως ικανοποιημένη με το ένα»

Σία Κοσιώνη: Απίθανο το σαλόνι της - Τα βιβλία, οι πίνακες και τα χρώματα στους τοίχους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved